notd

Notd:Oja Alessandro

09:30 Cupcake Splendens 13 Comments

De Mos Nicolae am primit 2 oje superbe ,de la  Alessandro.Toate fetele laudau aceasta oja,asa ca m-am gandit sa o incerc si eu.Desi multa lume spune ca dureaza extraordinar de mult...eu nu cred asta.Eu am si unghiile fragile(mi se exfoliaza),si spal si vasele zilnic asa ca...mie imi dureaza numai 3-4 zile pe unghii,in nici un caz 10 zile.Ce imi place f mult e faptul ca se aplica foarte usor,se usca f repede si unghiile raman stralucitoare,ca globurile de Craciun.:)
Va las cu cateva poze:
Cu blit:

Fara blit:



Voi ce parere aveti despre ojele Alessandro?


You Might Also Like

13 comments:

  1. vai cat e de frumoasa nuanta :X ce nr e?

    ReplyDelete
  2. ce rosu superb....ai niste unghiute tare tare frumoase...La multi ani!

    ReplyDelete
  3. Ohhhh ... iubesc ojele Alessandro pentru că se usucă super repede!
    Dacă ai unghiile fragile și se exfoliază, îți recomand tratamentul cu Biotină, tot de la alessandro. E incredibil de bun ! Am avut aceeași problema și de când îl folosesc nu mai am unghiile exfoliante:)

    ReplyDelete
  4. Hey, nici mie nu-mi plac ojele Alessandro. Am doua nuante de la ei, una dintre ele e chiar asta pe care o ai tu pe unghiutze. Mie lacul mi se toceste de la varfuri inca de a 2a zi si nici macar nu fac cine stie ce treaba - spal o farfurie pe saptamana. M-au dezamagit groaznic si nu stiu cum de unele fete sunt super incantate de ele. Poate or fi ale mele expirate, cu toate ca le-am luat dintr-un Douglas.
    PS. Iti recomand intaritorul cu B5 de la Farmec pentru unghii. Face minuni la un pret de nimic.

    xoxo

    ReplyDelete
  5. @A.M.-imi pare rau,dar nu scrie pe sticluta ce nr e...l-am luat la set:)

    ReplyDelete
  6. @Precious Deedee- multumesc din suflet!Te astept si la anul sa mai 'treci' pe la mine!La multi ani!

    ReplyDelete
  7. @ iguanitza-si mie imi place ca se usuca repede.Multumesc pt sfat!cand voi avea ceva banuti pusi deoparte imi voi cumpara!:):*

    ReplyDelete
  8. @Madalina-asa e,si eu le-am luat tot de la Douglas si dupa 3 zile trebuie sa imi sara de pe o unghie-2.tot incerc eu sa le refac,dar degeaba...chiar m-ai facut curioasa cu intaritorul de unghii de la farmec.il voi incerca cat de curand.La multi ani!

    ReplyDelete
  9. Tare as fi curioasa ce nuanta este aceasta.Este foarte frumoasa.Mie mi-a cumparat fiica-mea dintr-un Douglas din Germania Nuanta RED Velvet 26 din colectia We Love Colours si trage putin spre Grena! abia astept sa mi-o aduca.
    Tu cat ai dat pe ea? Acolo a fost 10 euro.Acolo iti pune nuantele pe calculator si iti poti alege care o vrei si mai primesti si o gramada de mostre cu creme sau seruri la 10 ml sau chiar 2 de cate 10 ml fiecare.Sper sa imi placa! Te rog daca totusi are pe spatele sticlei un numar sa mi-l spui pentruca ai o culoare superba
    Sa o folosesti cu mare drag!

    ReplyDelete
  10. Buna ziua!Din pacate nu scrie ce numar este,dar eu zic ca e nr 25 sau 31.Multumesc mult,si dvs sa o folositi cu placere!

    ReplyDelete
  11. ce frumoasa e!!cred ca in curand imi voi achizitiona si eu una

    ReplyDelete