review

Review:Kit de tratament pentru regenerarea parului Gerovital Plant

15:52 Cupcake Splendens 24 Comments

V-am spus cu ceva timp in urma (aici) ca voi testa kitul de la Gerovital.Din pacate,in ultimele 2 luni am fost tot pe fuga,dintr-o parte in alta si nu am folosit tratamentul cum trebuia.Prin urmare,nu am obtinut nici un rezultat,dimpotriva,m-am speriat sa vad cat par mi-a cazut in urma cu cateva zile.
Daca eu am "chiulit",nu pot spune acelasi lucru si despre prietenul meu,care a urmat tratamentul cu strictete si care chiar a obtinut rezultate bune,dupa parerea mea.
Uitati pozele dinainte si dupa tratament:


 Prima poza a fost facuta cu telefonul mobil,iar a 2-a poza am facut-o acum 3 zile cu aparatul foto.Parul lui  are aceeasi lungime ca si atunci,doar s-a tuns de o saptamana.
Dupa cum puteti vedea,parul este mult mai des.Firul de par este mult mai puternic si stralucitor si nu ii mai cade parul aproape deloc.

El e foarte multumit de kitul de la Gerovital,insa eu nu sunt.De ce?E simplu!Acele 2 fiole NU imi ajung sa ma fac la radacina capului,pentru ca am parul lung si la instructiunile de folosire mai scrie ca solutia obtinuta trebuie aplicata pe toata lungimea parului.
Asta ar insemna sa folosesc vreo 4 seturi,adica 8 fiole la o spalare si trebuie sa ma spal de 2 ori pe saptamana.Adica intregul kit sa il folosesc in 2 saptamani.
Hai sa facem un mic calcul: pentru 2 luni de utilizare(atat trebuie folosit minim pentru a avea rezultate),ar trebui sa folosesc 4-5 kituri(fiecare kit costa 40 lei aprox),adica sa scot din buzunar aproximativ 160-200 lei.
Fara suparare,mie mi se pare cam mult.Clar,acest kit a fost conceput pentru barbati sau pentru femei cu parul foarte foarte scurt.
Din aceasta cauza i-am dat toate fiolele mele prietenului meu,iar eu voi cauta alte modalitati,mai putin costisitoare pentru regenerarea parului.
Prin urmare,cred ca acest kit,Kitul de tratament pentru regenerarea parului Gerovital Plant face tot ce promite insa NUMAI daca sunt respectate instructiunile,adica sa fie folosit de 2 ori pe saptamana,timp de 2 luni.




You Might Also Like

24 comments:

  1. mie nu mi se pare foarte scump daca are rezultate asa bune; exista tratamente muuult mai scumpe

    ReplyDelete
  2. @Mirela Niculai-fara indoiala ca sunt tratamente mult mai scumpe!insa eu am parul lung si nu se vede ca imi cade ,am parul foarte des.mie nu imi trebuie un tratament care sa imi faca parul sa creasca,ci pur si simplu sa nu il mai faca sa cada:)

    ReplyDelete
  3. Foarte utila postarea, iar rezultatele sunt chiar de admirat. Sunt o gramada de produse care se lauda si care chiar nu pot face asta. Mi se pare foarte tare ce a reusit tratamentul asta si multumesc pentru ca ai scris despre.

    ReplyDelete
  4. @Macnetize-cu multa placere!imi pare bine ca este utila postarea:)

    ReplyDelete
  5. Wow!O diferenta vizibila!Ia sa ii arat si iubitului meu ca si el are tendinte de rarire a parului.

    ReplyDelete
  6. Colegele mele spun ca nu e acelasi cap. Nu ai niste poze in care se vede si fata? Tot inainte si dupa.

    ReplyDelete
  7. :))))) va pot garanta ca e prietenul meu in ambele poze:),doar nu l-am schimbat de 2 ani incoace:)).

    Prima poza-before a fost facuta la facultate si a 2-a la mine acasa.difera putin lumina:)

    Va garantez ca acesta e rezultatul,dar dupa cum am spus,el s-a tinut de fiole,le-a folosit de 2 ori pe sapt si eu nu,deci nu am avut nici un rezultat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. IN A DOUA POZÄ‚ ARÄ‚TA SPATELE CAPULUI NICIDECUM FAÈšA CA IN PRIMA POZA.EU CRED CÄ‚ FACI DOAR RECLAMÄ‚

      Delete
  8. Multumesc pentru raspunsul prompt. Deja mi-am luat fiolele, ignornadu-mi colegele fitiliste. :)
    Din cauza "desimii" parului il port scurt, asa ca sper sa-mi ajunga. Si sper din tot sufletul sa-mi si foloseasca. Daca reusesc sa ma tin de el ca la carte, poate revin cu rezultatele.

    ReplyDelete
  9. @Ana-Maria- daca aveti parul scurt-ca al prietenului meu,un kit v-ar ajunge,eu am primit recomandare de la cei de la farmec sa folosesc si samponul de la ei cu petrol impreuna cu kitul de tratament,insa nu l-am mai cumparat si pe acela pentru ca si-asa sunt pretentioasa la sampon.
    Prietenul meu a trecut printr-o perioada foarte stresanta si din acea cauza a inceput sa ii cada parul,insa cu acest kit s-a regenerat foarte frumos.el este deja la al 2-lea kit de folosire.

    ReplyDelete
  10. Multumesc mult pentru sugestie. Acum am apucat sa-mi comand un sampon tot impotriva caderii parului de la PostQuam, dar o sa-l tin minte pe cel cu petrol.

    ReplyDelete
  11. cu multa placere!e foarte bine veti folosi si un sampon impotriva caderii parului.
    sper ca tratamentul pe care il faceti sa aiba succes!
    o zi buna va doresc!

    ReplyDelete
  12. Multumesc, la fel! :)

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Krs, si cum e Ricapil, ajuta ceva?

    ReplyDelete
  15. pot spune ca s-am mentinut pt un an,dupa aceea am avut licenta si a fost foarte mult stres...

    ReplyDelete
  16. Buna , am inceput si eu un tratament de aprox o luna si jumatate cu kit-ul de fiole pentru regenerare.Cautand pe net am dat peste ''pozele'' prietenului tau in care se vede diferenta ianinte si dupa, si am intrat aici pe blog.Intrebarea mea este la cat timp dupa ce a inceput tratamentul s-a vazut o diferenta , in special fire noi de par ??Ms.

    ReplyDelete
  17. Buna!Cred ca dupa 2 luni s-a vazut o diferenta mare.

    ReplyDelete
  18. eu am folosit numai o fiola pe saptamina ca nu am adus cu mine mai multe dar vad ca este bun

    ReplyDelete
  19. DOAR RECLAME SI MINCIUNI ,NUI BUN DE NIMIC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. as dori sa va contrazic, la momentul respectiv in 2012 a fost foarte bun. Chiar a fost un produs cumparat din proprii bani si am scris articolul din propria initiativa si e posibil ca intre timp ei sa fi schimbat formula. Dar repet, review-ul meu e 100% onest si am redat experienta sotului.

      Delete
  20. Am reușit să stopez căderea, dar nicidecum nu mi-au crescut la loc alte fire, din cele căzute... deci zero rezultate la acest capitol. De altfel, Gerovital nu spune nici care este mecanismul exact (dilatare vasculară, ca la minoxidil, de exemplu) și nici pentru ce tip de alopecie e recomandat.

    ReplyDelete