review

Review:Crema de fata Ivahidra+ Ivatherm

10:46 Cupcake Splendens 12 Comments

Buna!
Astazi vreau sa va vorbesc despre cum imi ingrijesc eu  fata pe timp de vara,pentru ca in aceasta perioada imi place sa pun accentul pe ten.
Din punctul meu de vedere,nimic nu se compara cu un ten sanatos si ingrijit.
Dimineata si seara imi incep ritualul de ingriire prin spalarea fetei cu apa rece,apoi pe o discheta curata de vata pun cateva picaturi de apa micelara cu care imi curat pielea,iar apoi aplic crema de fata Ivahidra+.
Da,asta fac zilnic,si dimineata si seara,deoarece dimineata am nevoie de multa hidratare pentru ca tenul meu sa reziste stresului,prafului si a factorilor fizici intreaga zi,iar seara am nevoie de multa relaxare,de...un moment de respiro.Asta e tot!Nu mai folosesc demachiant(nu am fost multumita in totalitate de nici unul pana acum) si nu mai folosesc masti de fata atat de des(numai o data la 2 saptamani sau la o luna) si in timpul zilei nu mai folosesc fond de ten sau pudra.

Crema de fata Ivahidra+ este perfecta pentru tenul meu,chiar nu mai este necesar sa port fond de ten,sau alte creme cu FPS mare care numai imi inalbesc pielea,mi-o usca si imi lasa o senzatie de disconfort.

Am folosit pentru prima data aceasta crema de fata la inceputul lunii martie,cand inca era foarte frig si batea vantul foarte tare.Tenul meu era foarte deshidratat,aveam portiuni de piele descuamate si cand am incercat aceasta crema,dar pur si simplu am considerat ca nu e potrivita pentru mine in sezonul rece,de aceea am trecut atunci la Untul de Shea.
Acum a venit caldura si nu mai pot folosi untul de shea,e prea gras pentru aceasta perioada...


Folosesc aceasta crema de la mijlocul lunii aprilie si mi s-a parut foarte ciudat faptul ca nu este mentionat pe ambalajul cremei Ivahidra+ un FPS,pentru ca are;si iubitul meu a fost surprins ca dupa ce a folosit aceasta crema nu i-au mai aparut atatia pistrui in timpul zilei,iar eu nu mai aveam tenul inrosit dupa 5-6 ore petrecute la soare, un lucru total neobisnuit la mine pentru ca am tenul atat de deschis la culoare si pentru ca in mod normal,fara protectie solara imediat ma inrosesc mai ales in zona nasului,chiar si dupa numai 15-20 minute petrecute in soare .


Crema de fata Ivahidra+ este de culoare alba,are o structura foarte light si fina si imi place ca intra aproape instantaneu in piele.Hidrateaza pielea ,dar cu masura,niciodata nu vei avea acea senzatie de disconfort,de piele uleioasa si lipicioasa.

Parfumul este foarte discret si dulceag,ceea ce imi place,pentru ca niciodata nu m-au atras cremele de fata cu parfum puternic.
Imi place acest fel de ambalaj deoarece este mai igienic de folosit decat cel in borcanas si poti vedea prin el cat produs mai este.


Cantitate crema: 40 ml
Pretul cremei Ivahidra+ : 57,35 Ron
Puteti achizitiona produsele Ivatherm de aici. sau in farmaciile Sensiblu.
Recomand aceasta crema tuturor persoanelor cu pielea uscata-normala pe perioada primavara-vara!-am si trecut-o la sectiunea "Produse preferate"

Cum va ingrijiti tenul si ce creme de fata obisnuiti sa folositi?Ati mai folosit produsul Ivahidra+ sau alte produse Ivatherm?

You Might Also Like

12 comments:

  1. Ladunca Ionelia21 May 2012 at 14:07

    Acum folosesc crema de la Farmec.... e buna!

    ReplyDelete
  2. Eu folosesc cremele Aslavital de la Farmec.Ma impac foarte bine cu ele,le folosesc de ani de zile.Sunt foarte bune,si au un pret bun,zic eu.Nu am folosit produse Ivatherm.

    ReplyDelete
  3. Eu folosesc o crema de la Avon cu factor de protectie.Este buna vara pentru ca nu mi se mai inroseste fata atunci cand stau in soare insa crema ca si textura nu imi place pentru ca este asa..unsuroasa

    ReplyDelete
  4. am o crema de la Nivea si o ador! fieacre cu ce i place :)

    ReplyDelete
  5. imi plac cremele fara miros puternic

    ReplyDelete
  6. Dupa ce am citit, se poate sa mi se potriveasca si mie. Poate risc la un moment dat si o cumpar :)

    ReplyDelete
  7. nu am folosit aceasta crema insa am vazut ca este oferta si la lotiunea micelara si ma tenteaza -am auzit si citit multe pareri bune despre aceasta marca .mi se pare un pic scumpa dar poate e si buna .

    ReplyDelete
  8. Am fost tentata si eu sa folosesc produsele Ivathem, inca de anul trecut cand lise facea o reclama puternica, dar uite ca nu am apucat pana acum.
    In acest moment folosesc crema hidratanta de la Nuxe cu care ma impac bine.
    Sunt mare fan insa al produselor Elmiplant si asta de cand am descoperit Bioten crema exfolianta cu samburi de caise si miere. O folosesc o data pe saptamana, miroase extraordinar si lasa tenul foarte catifelat. Servetele demachiante de la Elmiplant sunt si ele favoritele mele, iar dintre creme prefer Bioten cu miere si cimbrisor. Sunt foarte incantata de ele

    ReplyDelete
  9. Am vazut.o azi intr.o farmacie si chiar mi.am amintit de review-ul tau. In viitor o s.o incerc si eu.:*

    ReplyDelete
  10. fara crema de fata n-as putea trai...acum testez si eu Normaderm, imi place,...am folosit multe creme, specifice pt. ten mixt

    ReplyDelete
  11. Foarte interesanr review-ul! Eu insa am tenul mixt spre gras si in perioada verii din ce in ce mai gras :( Nu cred ca mi s-ar potrivi. Esti p norocoasa daca poti sa nu mai folosesti fond de ten. Eu am si cateva probleme cu tenul (niste monstruleti) desi imi ingrijesc bine tenul. Acum folosesc crema Normaderm speciala pentru "monstruleti" :)) si sa stii ca functioneaza si ma dau doar de cateva zile :D

    ReplyDelete
  12. Nu am folosit-o. Mie imi plac mult cremele de la Gerocossen. Si mai folosesc si uleiul de argan.
    Te pup
    http://strumfette.blogspot.ro

    ReplyDelete