concurs

Reduceri&Happy Birthday SevenSins.ro!!

09:00 Cupcake Splendens 2 Comments

Buna dimineata!
Stiti ce zi este astazi?Daca nu,va spun eu! Astazi ,5 iulie,e o zi speciala, se implinesc 3 anisori de cand si-a inceput activitatea Sevensins.ro si va asteapta cu zeci de reduceri pe site!!

link: www.sevensins.ro/promotii/campanie/166/

Despre SevenSins:

"SevenSins s-a nascut din dorinta de a aduce un plus de savoare acelor detalii ce pun in valoare feminitatea si sex appeal-ul, de a conferi incredere fiecarei femei in imaginea sa, dar si de a veni in intampinarea nevoii barbatilor de a admira si de a fi admirati.

Lansat ca un magazin de lenjerie intima si erotica, Sevensins.ro si-a extins gama de produse, in prezent punand la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse, atat pentru femei, cat si pentru barbati: lenjerie intima si sexy (chiloti, sutiene, seturi, bodystockings, babydolls, neglijeuri sau halate), costumatii tematice, rochii sexy, accesorii (nipple covers, portjartiere, manusi, genti sau palarii), costume de baie, bijuterii sau cosmetice bio. 
Barbatii nu sunt deloc neglijati, iar oferta adresata acestora include: chiloti, boxeri, tricouri de calitate superioara, articole sportive si slipi pentru plaja."


De astazi pana pe 12 iulie aveti zeci de reduceri de pana la 30% la lenjerie intima si sexy,rochite sexy ,chiar si costume de baie.Puteti intra AICI pentru a vedea intreaga oferta de pe SevenSins.ro!
Am tras si eu un ochi pe site si am gasit o gramada de costumatii foarte ieftine si foarte faine!Eu deja salivez la acest constum de baie_SUPEEEERB !!


Pentru ca doresc sa sarbatoreasca 3 anisori alaturi de voi,Sevensins.ro va da ocazia sa castigati un superb Chemise,in valoare de 125 Ron!!!
Ca sa va inscrieti,completati urmatorul tabel:


Durata concursului: 5 iulie- 12 iulie 2012.
Va urez multa bafta!



You Might Also Like

2 comments: