bio,

Review: Unt de Shea nerafinat OrganicShea

11:04 Cupcake Splendens 11 Comments

Buna!
Cred ca va aduceti aminte cand v-am povestit de vizita la sediul Organic Shea din Cluj,nu?
V-am mai spus ca mi-am cumparat de acolo un Unt de Shea nerafinat.Asta a fost in urma cu 3 saptamani,iar de atunci nu m-am mai despartit de el!

Atunci cand am mirosit pentru prima data Untul de Shea nu am fost foarte incantata,dar nici nu am strambat din nas,pur si simplu a fost un miros diferit,usor intepator.Acum imi dau seama ca mirosul este foarte asemanator cu o...pasta de nuci.


Untul de Shea nerafinat este ambalat intr-un recipient de aluminiu,pentru ca este singurul recipient in care nu se dezvolta bacteriile,in schimb acestea se dezvolta foarte usor in recipientele de sticla sau plastic.


Ador faptul ca atunci cand aplic untul ,simt ca o parte din el intra mai rapid in piele,iar o parte din el ramane ca niste bucatele de fruct pe fata,insa dupa ce imi masez putin tenul,intra si acelea foarte rapid in piele.Asta demonstreaza faptul ca Untul de Shea este nerafinat,adica 100% natural.


Cum folosesc acest produs?
Eu folosesc Untul de Shea  pe post de crema de fata,dupa ce ma spal pe fata si ma asigur ca tenul meu este curat.Il folosesc de 2 ori pe zi,dimineata dupa ce ma trezesc si seara inainte de a dormi,dar de fiecare data am grija ca mainile mele sa fie curate.Nu e voie sa ne bagam degetele pline cu apa in cutia cu untul de Shea,pentru ca acesta poate rancezi,doar e un produs natural.El trebuie pastrat intr-un loc racoros,pentru a-si pastra proprietatile nutritive.

Am fost avertizata de catre Adina ca s-ar putea ca la inceput sa nu intre untul de Shea foarte repede in piele,insa cu timpul se va obisnui tenul meu.Eu nu am avut nici o problema,m-am obisnuit cu Untul de Shea de cand l-am aplicat pentru prima data.


Imi place faptul ca nu imi creaza o stare de disconfort atunci cand il folosesc si NU imi face tenul sa para uleios-unsuros,in schimb pare mai luminos si fresh,iar la capitolul machiaj nu am nici o problema,fondul de ten tine si sta la fel ca si inainte.

Imi place faptul ca nu trebuie sa aplic o cantitate mare de produs pe piele,cred ca o cutiuta de 150 ml imi va ajunge cel putin un an.

Termenul de valabilitate e mare,desi nu contine conservanti,cutiuta mea va expira in iunie 2013,iar produsul a fost fabricat in iulie 2011,deci are 2 ani de valabilitate.

Untul de Shea poate fi aplicat pe fata,pe corp,pe maini,pe calcaiele uscate,chiar si pe varfurile parului, este un produs multifunctional ,100% natural si 100% eficient.


Eu am avut toata iarna o problema cu tenul,aveam portiuni mici uscate,descuamate pe fata,care nu se vindecau nicicum.Am incercat creme de fata de la Petite Provence,Farmec,Vichy,Nuxe,chiar si crema Apidermin,despre care multa lume stie cat este de grasa,dar acestea nu mi-au putut "repara pielea".
De curiozitate,inainte de a folosi pentru prima data untul de Shea,mi-am spus sa fac poze gen before-after sa vad rezultatele.

Poza facuta pe 13 martie,inainte de a folosi Untul de Shea:

Poza facuta astazi,3 aprilie,dupa ce am folosit Untul de Shea zilnic:



Recomand Untul de Shea de la OrganicShea cu cel mai mare drag absolut tuturor persoanelor cu pielea uscata,este un produs care face minuni.

Cu siguranta voi mai achizitiona untul de Shea si dupa ce il voi termina.
Daca va intereseaza,il puteti cumpara de AICI ,el se gaseste la 75 ml , 150 ml sau 250 ml.

Pretul untului de shea la 150ml a fost de 75 ron,dar va sfatuiesc sa intrati pe site-ul celor de la OrganicShea pentru a vedea pachetele promotionale de produse,sunt reduceri intre 20% si 30%.

Ce parere aveti?Ati mai incercat produse de la OrganicShea?Ati mai incercat Untul de Shea?

You Might Also Like

11 comments:

  1. veronica picioroaga3 April 2012 at 11:18

    Stiu ca este f bun ptr vergeturi..in fine ptr tratarea lor..e o lupta anevoioasa ptr ca trebuie folosit multa vreme dar daca zici ca e asa fain ,cred ca asta n-ar fi tocmai o problema.Frumuos review,pe maura asteptarilor! Multumim! Si sa folosesti untul cu placere! Daca incerci si pe par,tare as fi curioasa sa aflu parerea ta:-D

    ReplyDelete
  2. Chiar mi se pare ca merita,avand in vedere ca nu ai nevoie de o cantitate mare de produs.Ma tenteaza si pe mine sa-mi iau asa ceva cu prima ocazie cand am ceva mai multi banuti(nu poti sa zici nici ca e un pret chiar mic),dar nu stiu cum m-as impaca eu cu el..Mi-e sa nu imi simt tenul uleios,iar eu am oroare de asa ceva.Tu ai avut tenul destul de uscat,si probabil ca absoarbe mult mai bine

    ReplyDelete
  3. oare e comedogen? daca n-ar fi, m-ar tenta..

    ReplyDelete
  4. @ veronica picioroaga-Adina mi-a spus ca si mai bun pentru vergeturi e untul de cacao!Ma bucur ca iti place reviewul.
    Nu vroiam sa il incerc si pe par,dar daca asta doriti,asta voi face!:)

    ReplyDelete
  5. @Mitz-crede-ma ca merita.
    Eu zic ca merita sa il incerci,sa vezi daca e potrivit pentru tenul tau,iar daca e putin prea gras il poti combina cu o crema de fata.
    Adina,cea care a venit cu ideea OrganicShea mi-a spus ca untul de cocos e mai light decat untul de shea si este perfect pentru vara.:)

    ReplyDelete
  6. la instructiuni scria ca e si un remediu natural impotriva cosurilor.
    si in nici un caz nu inchide porii,crede-ma,e un produs foarte,foarte bun.

    ReplyDelete
  7. Mersi pentru informatii, atunci untul de cocos e pe lista mea :D Momentan am luat ceva de la Ecovio si sunt nerabdatoare sa vad cum este

    ReplyDelete
  8. Am mai folosit produse cosmetice care aveau in compozitie unt de shea dar niciodata unt de shea in forma pura.Stiu ca este un unt care face minuni pentru piele si chiar am de gand sa imi iau si eu pentru a-i testa puterile.


    Te pup si merci pentru review!

    ReplyDelete
  9. @Mitz-cu multa placere!untul de cocos miroase ataaaaaaat de bine,chiar si dupa 2 ore imi era parfumata pielea de la el:)

    ReplyDelete
  10. @Ela-cred ca la cosmetice in general se foloseste untul de shea rafinat,adica procesat chimic si toate vitaminele se pierd.
    Acesta e unt de shea nerafinat si chiar e extraordinar pt piele.
    Ma bucur ca ti-a placut reviewul!Te pup!

    ReplyDelete
  11. aici m-ai prins,este si preferatul meu,toata sarcina l-am aplicat pe burtica sa nu fac vergeturi

    ReplyDelete