review

Review: BC Moisture Kick Recharger Schwarzkopf

09:30 Cupcake Splendens 2 Comments


Buna!In urma cu 2 luni am primit spre testare,de la Carespot, BC Moisture Kick Recharger.Acum este pe terminate(cred) asa ca urmeaza sa incerc un produs nou.


Despre produs:
O formula inovatoare de gelspuma, care ofera regenerarea intensiva si hidratarea parului de tip usor sensibil si de tip uscat natural si aspru.
Necesita clatire.

Diagnostic:
Parul uscat necesita un supliment de hidratare.

Beneficii:
Catifeleaza si netezeste parul sensibil, uscat si fragil, fara a-l incarca.
Previne deshidratarea, conferind stralucire si vitalitate parului uscat natural"




BC Moisture Kick este defapt un balsam de par care are consistenta unui gel,devenind  mai apoi spuma.El se foloseste dupa ce parul este spalat cu sampon;se aplica pe parul usor uscat cu un prosop,se lasa 5-10 minute sa actioneze si apoi se clateste.El este recomandat persoanelor cu parul cret-uscat.

Imi place foarte mult consistenta de gel-spuma,dar si mirosul este placut (duce a Pantene ProV) si este foarte usor de aplicat.


Din pacate,dupa ce aplic acest produs,nu imi descalceste parul,asa ca mi-e greu sa ma piaptan si trebuie sa astept pana ma clatesc si aplic Keratina Lichida,abia apoi ma pot pieptana.
Hidrateaza parul destul de bine, la atingere simt ca nu mai e chiar atat de aspru.
Nu imi place faptul ca dupa ce folosesc acest balsam mai ramane produs pe pompita(oricat as incerca sa o curat) care mai apoi dupa cateva minute se prelinge si murdareste ambalajul.
Nu imi place nici faptul ca nu pot vedea cat produs mai este,asa ca trebuie sa estimez dupa greutatea recipientului cat mai este.
Imi place faptul ca imi tine buclele sub control si nu le lasa sa stea in toate partile.


Trebuie sa recunosc faptul ca e un produs bun,insa nu l-as mai  cumpara datorita pretului putin cam ridicat (din punctul meu de vedere): 74 lei.
Produsul il puteti achiziona de AICI.

Ce parere aveti?Ati mai incercat produse Schwarzkopf BC?



You Might Also Like

2 comments:

  1. Deja are minusuri care cantaresc mai mult decat plusurile:nu descalceste parul si costa mult.

    Nu am mai folosit produsele lor si momentan nici nu am vreun gand sa fac asta,poate doar daca gasesc un produs fffff bun care sa faca 100% ceea ce promite.

    ReplyDelete
  2. nu am folosit produsele lor iar pretul cam mare o sa ma tina departe de acest produs :(

    ReplyDelete