review

Review: Mastile de fata Montagne Jeunesse

10:19 Cupcake Splendens 3 Comments

Buna!
Cred ca in ultima perioada,adica ultima luna ,ati vazut ca a fost o adevarata 'avalansa' de concursuri Montagne Jeunesse.Cei de la Apollo Mod,distribuitorii brandului Montagne Jeunesse mi-au dat si mie cateva masti de fata si in varinta mini si in varianta full size pentru a le testa.
Trebuie sa spun faptul ca nu anul acesta am aflat de Montagne Jeunesse cum au aflat multi altii,nu;eu stiu de acest brand de vreo 7 ani,cand am achizitionat pentru prima data o masca relaxanta cu menta pentru picioare(Foot Scrub),pe care o foloseam de fiecare data cand faceam baie.Am folosit-o timp de un an de zile!

Revenind la produsele pe care le-am primit,vreau sa va spun ca le-am folosit impreuna cu prietenul meu.
Ca sa imi fie mult mai usor sa va explic despre masti,le voi imparti in doua categorii: masti peel off(adica se 'decojesc') si masti simple(care le indepartezi cu apa calduta).


*small size*

*full size*


Mastile de fata  full size se pot folosi chiar si pentru 4 aplicari,iar cele small size chiar si pentru 2 aplicari,ele se intaresc complet in 10-15 minute;depinde cat de gros le aplici.

Ambele feluri se intaresc destul de repede si nu e tocmai confortabil sa vorbesti sau sa fii expresiv in acel timp,de aceea cel mai bun lucru este sa te intinzi si sa te relaxezi.
Dupa ce inlaturi masca de fata intarita simti pielea mult mai curata,cele peel off sunt perfecte pentru inlaturarea punctelor negre.

Mirosul mastilor peel off este putin prea pronuntat,mie nu mi s-a parut acest lucru foarte deranjant insa prietenului meu nu i-a placut ,dar tot le-a folosit pentru efectul benefic al lor.Din fericire,nu pot spune acelasi lucru si despre mastile normale,eu am fost indragostita de mirosurile Strawberry Souffle si Chocolat Blanc,sunt absolut delicioase.



*Masca Strawberry Souffle*
*Masca Passion Peel Off*


Mi-ar fi placut ca mastile de fata sa fie hidratante,dar ele doar curata pielea(eu am pielea foarte uscata si pot spune ca nu au hidratat-o,doar au curatat-o) asa imi place sa folosesc de fiecare data dupa indepartarea mastii crema de fata grasa.



Imi place ca pe spatele ambalajului se gaseste o eticheta cu instructiuni de folosire care sunt foarte folositoare.


Mastile de fata Montagne Jeunesse le puteti gasi in supermarketuri,hypermarketuri la pretul de numai 8-10 lei.

As mai incerca aceste masti de fata?Desigur!
Sunt chiar foarte curioasa cum sunt plasturii pentru indepartarea punctelor negre si va recomand sa intrati pe site-ul celor de la Apollo Mod sa vedeti cate sortimente si feluri de masti de fata sau corp mai sunt!Va puteti uita aici.

Ce parere aveti despre mastile Montagne Jeunesse?Le-ati mai incercat?Va plac?:)

You Might Also Like

3 comments:

  1. ma tenta cea cu capsuni, insa n-am avut norocul s-o primesc :)

    ReplyDelete
  2. Nu stiu ce sa zic, n-am prea incercat genul asta de produse...

    ReplyDelete
  3. Eu am folosit plasturii pentru puncte negre iar rezultatul este foarte vizibil,desi acestia trebuiesc folositi destul de des deoarece te scapa doar temporar de puncte negre.

    ReplyDelete