notd

Notd,cu ce am inlocuit Rapid Dry Opi + mici probleme...

14:26 Cupcake Splendens 10 Comments

Vreau sa va arat manichiura care a rezistat impecabil timp de 4 zile,facuta cu produse ieftine,nici una nu depaseste 8 lei:




Am folosit:


  • Coral-intaritor unghii
  • Farmasi nuanta 974
  • Kalos- top coat pentru uscare rapida.
  • Baton pentru indepartarea surplusului de oja




Trebuie sa spun faptul ca top coatul de la Kalos m-a surprins intr-un mod extraordinar de placut.
Are aceeasi calitate ca un Rapid Dry de la OPI,doar ca acesta e de cel putin 5 ori mai ieftin( top coatul meu a costat 9 lei,dar stiu ca se gaseste si mai ieftin) si in plus nu se ingroasa asa de repede,iar un lac de unghii care ma costa max 5 lei,acum ma tine 4 zile pe unghii datorita lui!(inainte nu ma tinea nici 2 zile).Avand in vedere ca spal vasele zilnic ,mi se pare extraordinar!




Dupa cum puteti observa in poze,am o problema cu cuticulele.Ce produse imi recomandati impotriva cuticulelor?



You Might Also Like

10 comments:

  1. ce culoare frumoasa:X imi place cum se vede.Si eu am cuticule dar nu ma stresez, nu mi le am indepartat niciodata si nici nu stiu daca am sa o fac prea curand,decat sa ma chinui mereu mai bine le las asa.

    ReplyDelete
  2. Ulei pentru cuticule Avoplex OPI !!! Este bestial! Vreau si eu creion din ala pt indepartarea ojei. De unde l-ai luat?:)

    ReplyDelete
  3. @Ela29- eu le tai de fiecare data cand imi fac manichiura,daca nu arata asa de urat...:(

    ReplyDelete
  4. @Zuzele-da,dar costa vreo 70 lei...pt mine e cam scump avand in vedere ca eu nu lucrez nicaieri si inca ma mai bazez pe parinti...

    ReplyDelete
  5. Eu iti recomand un ulei pentru cuticule tot din categoria produse ieftine. Defapt pot sa iti recomand mai multe: ulei pentru cuticule de la Orkide - 3 lei, cuticle remover tot de la Orkide - 3 lei, ulei pentru cuticule de la Farmasi - 8 lei si unul de la kallos tot la 8 lei.
    Personal dintre toate cel mai mult imi place uleiul de la Orkide. Face o treaba foarte buna :D

    ReplyDelete
  6. Foarte draguta manechiura! Eu in prezent folosesc un top coat Flormar, dar nu e impresionant. I voi cauta pe acesta de la Kalos ;)

    http://kristasbeautytips.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ce super e culoarea! Eu pt cuticule folosesc ulei. De oricare. Inmoi un betisor din ala special (gasesti la Sephora) si imping cuticulele cu el. Folosesc metoda asta de ceva vreme si e super! Uneori mai folosesc si-un unt de cuticule de la Burt's Bees

    ReplyDelete
  8. @Toxic Cupcake- multumesc mult!cu siguranta voi incerca cel putin un ulei de cuticule din cele pe care mi le-ai spus.:*

    ReplyDelete
  9. @Krista-sa stii ca e foarte bun!eu sunt f impresionata de el.:*

    ReplyDelete
  10. @ABeautyTale- eu am incercat sa inmoi cuticulele cu crema de maini,dar degeaba...si mi se pare ca oricat as impinge tot arata aiurea si cresc...

    ReplyDelete