review

Kit tratament pentru regenerarea parului-Gerovital fiole

20:48 Cupcake Splendens 10 Comments

Buna!Imi pare rau ca am postat mai rar,dar vin sarbatorile,stiti si voi cum e...Zilele acestea voi face multe retete noi pe care le voi posta pe blogul meu culinar ,pe care va invit sa il vizionati!

Luna trecuta v-am spus aici ca mi-am cumparat niste fiole de la Gerovital pentru ca am probleme cu caderea parului.Vreau sa va arat cum functioneaza :

Am folosit un mic bol,in care am pus prima fiola:



Apoi am adaugat cea de-a 2a fiola.Dupa cum puteti vedea,in ambele fiole se gasesc niste substante lichide si transparente,dar la contactul dintre cele 2 fiole se formeaza o substanta albicioasa,cu o textura asemanatoare mastilor de par si cu un miros f puternic parfumat.


Cele 2 substante trebuie amestecate cam 1 min,iar in final vor arata asa:


In instructiuni scrie ca masca de par rezultata trebuie aplicata pe scalp si pe toata lungimea parului,insa mie chiar nu imi ajunge ca sa o aplic pe par,imi ajunge numai pentru radacini...

Va voi tine la curent cu efectele pe care le are Kitul de tratament pentru regenerarea parului de la Gerovital.

You Might Also Like

10 comments:

  1. Eu am folosit sampon si ser din aceeasi gama. Miros foarte frumos dar nu au avut niciun efect :( Acum am fost la dermatolog sa ma plang de caderea parului. Va spun pe blog tratamentul prescris . Poate la tine gama Gerovital o sa mearga. Mult succes!

    ReplyDelete
  2. sunt curioasa,si mie imi ca cade :-s

    ReplyDelete
  3. Astept review-ul acestui kit! :)

    @Zuzele, nici la mine nu a avut vreun efect samponul si serul tratament. As fi foarte bucuroasa daca ai publica pe blog despre tratamentul prescris. :)

    ReplyDelete
  4. Imi plac cosmeticele care isi modifica consistenta si culoarea.Mi se pare mai interesant asa.Parca sunt si mai atrasa sa le folosesc! :)

    Abia astept sa aflu parerea ta despre kit.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. @Zuzele-mie mi-e frica sa schimb samponul,nu vreau sa fac matreata...

    ReplyDelete
  6. @Adela&Ela-trebuie sa folosesc kitul cel putin 1 luna ca sa imi fac o parere cat-decat

    ReplyDelete
  7. @Cupcake: nu-i nimic, asteptam :)

    ReplyDelete
  8. Ma tenta si pe mine tratamentul asta,dar cand m-am uitat la ingrediente...la unul din cele 2 seruri Primul ingredient e Alcohol...asa ca nu,nu l-am mai cumparat

    ReplyDelete