review

Review: Travalo

09:30 Cupcake Splendens 12 Comments

Buna!
L-am primit cu ceva timp in urma pe micutul Travalo si trebuie sa recunosc ca a fost dragoste la prima vedere!Cred ca principalul motiv pentru care m-am indragostit de el a fost culoarea,un albastru metalizat de toata frumusetea.


M-au nimerit cu culoarea,albastru e culoarea mea preferata,insa puteti gasi acest produs si pe alte culori,de la negru si alb pana la cele mai tipatoare culori-verde,rosu,galben,etc.

Cum se foloseste:


Travalo este un mic recipient care se incarca fix ca si o bricheta-de data aceasta cu parfum :) si este foarte usor de transportat datorita dimensiunilor foarte reduse(are cam 6 cm) .



Marea lui calitate este faptul ca este foarte usor (cantareste in jur de 30 de grame,daca nu ma insel),deci nu vei mai fi nevoita sa iti cari toate parfumurile preferate dupa tine.
Imi place faptul ca poti vedea tot timpul cat parfum mai este in recipient,iar cantitatea de parfum stocata este suficienta pentru minim 45 de puf-uri.




Il puteti achizitiona chiar si de AICI.

Ce spuneti?Ati mai auzit de Travalo?:)



You Might Also Like

12 comments:

  1. Se vede foarte dragut.Mi-ar fi si mie util unul la fel.Decat sa stau cu mostrele micute de parfum care se consuma imediat.
    Iar suportul cu floricele e de-a dreptul adorabil.

    ReplyDelete
  2. N-am mai auzit de Travalo, insa mi se pare o idee super. E foarte util si pentru avion. Super fain! Sa-l folosesti cu placere!

    ReplyDelete
  3. Este o achizitie extraordinara pentru ca e practic si il poti lua si cand calatoresti in alta tara;stii ca sunt niste formalitati,reguli care trebuie respectatate cu parfumuri si nu numai.

    ReplyDelete
  4. Am mai auzit de el.Mi se pare interesant. Si mie tot albastru imi place.

    ReplyDelete
  5. @Miss Cutie Pie-asa este,este mult mai practic decat mostrele de parfum,iar daca pleci in calatorii si ai multe bagaje,e solutia perfecta!

    ReplyDelete
  6. @Ela-da,asa este!Este foarte practic:)

    ReplyDelete
  7. @Radu Adina-e foarte dragut!asa frumos arata in poseta:d

    ReplyDelete
  8. @Calin Andreea Daniela- este exact ca o sticla de parfum,insa mult mai usor si mai micut.

    ReplyDelete
  9. @Federova-are in jur de 10-15 ml:)

    ReplyDelete
  10. @Julie-si mie mi-e frica de momentul acela...dar mama mi-a spus ca nu va avea nimic..

    ReplyDelete