Sweet days at Cluj

20:39 Cupcake Splendens 2 Comments

Hello,darlings!
In urma cu ceva timp va anuntam ca voi participa la cel mai dulce targ,Sweet Days, care a avut loc la Cluj.
Eu am ales sa ma duc sambata seara,din cate am inteles in fiecare zi au avut loc evenimente interactive atat pentru adulti cat si pentru copii.
Vreau sa va spun ca nimeni in afara de un batranel nu a stiut unde e Muzeul de Arta.Nimeni,si eram la nici  50m de el.Ciudat,nu?

Ajunsi la locatie,primul stand care ne-a intampinat a fost a lui Razvan.Am gustat o dulceata delicioasa de zmeura,a fost atat de buna!!



Erau atat de multe tentatii la targ incat nu mai stiam de unde sa incepem!Totusi, am zis sa facem o tura sa vedem toate standurile si la sfarsit ne vom decide ce vom cumpara/manca.
Acolo am intalnit-o si pe Alexandra,unul dintre PR-ii care s-a ocupat de organizarea Sweet Days,e o tipa atat de finuta si draguta!De la ea am aflat de event. :)
Am participat si la degustare de vinuri,am baut vin sec (eu nu suport vinul sec) si mi-a placut foarte mult,spre surprinderea mea,iar apoi am degustat si un vin dulce,dupa care pur si simplu m-am topit.Mirosea a zmeura si a mango si era atat de dulce!Absolut superb!Chiar si acum cand imi amintesc de el oftez!




Vreau sa precizez ca vinurile sunt 100% naturale,fara sulfiti sau zahar si sunt fabricate in Franta.
Pretul unei sticle era undeva la 60-70 ron.





Am mancat macarons de la Madame Lucie (aroma de lychee si trandafir).


Am mancat macarons cu aroma de floarea pasiunii si mac.(cel galben)


And my fav,macarons de la Sister's -nu stiu exact cu ce aroma era,dar era usor spicy.Yummy!

Alte poze:














Din pacate o parte din poze mi s-au sters,nu inteleg cum...:(
Mi-ar fi placut sa va arat si standul Mishka,de unde am cumparat cookies si ciocolata de casa,frumosul stand BonBon si standul Sister's.
A fost un eveniment la care m-am simtit foarte bine,le transmit felicitari organizatorilor si sper ca vor mai fi astfel de targuri in viitor!

Voi ati participat la acest targ?Cum vi s-a parut?:)



kisses,

You Might Also Like

2 comments: