Intalnirea bloggeritelor din Cluj part2

20:47 Cupcake Splendens 1 Comments

Hello,girls!
Daca ma urmariti pe facebook ,atunci sigur ati vazut ca am participat sambata,17 noiembrie la cea de-a doua intalnire a bloggeritelor de beauty din Cluj !

A fost o zi atat de placuta si m-am bucurat enorm sa le revad pe fete (si-asa ne vedem atat de rar) si sa cunosc cateva bloggerite noi!
Am fost surprinsa de noul sediul Farmec ,unde a avut loc evenimentul,arata super!A fost cea mai potrivita locatie!

Am avut parte si de lansari de produse,marca Farmec si Cosmetic Plant:

Mancarea si bautura racoritoare au fost oferite de catre Panemar si Aqua Carpatica.Preferatul meu a fost sandwich-ul,a fost grozav!


Area sales manager-ul de la Oriflame a fost si el prezent si ne-a povestit despre inceputurile brandului si despre produse,iar fetele de la Nivea au participat activ la discutiile noastre.La sfarsit,am primit goodie bags:


Diana,smell this!!


Am facut o poza cu Iguanitza <3 p="">


Si o poza de grup


Cele 3 organizatoare,Anca,Laura si Cleopatra au muncit mult pentru acest eveniment si a iesit perfect!

Acest eveniment a fost organizat de Anca Pop- All Made up! by Aqua_shell,Coman Cleopatra- Passion For Stylish Life.com si Laura Mariana- Classy and Pink cu ajutorul co-organizatorilor Farmec
Sponsori principali: Yves Rocher, ElmiplantNIVEAGolden Rose Romania,Oriflame,B.U. RomaniaBioderma RomaniaCosmetic PlantAlhamoDent, Cupio, AQUA CarpaticaPanemarOnePAds Web Design.

You Might Also Like

1 comment: