Produsele esentiale pentru ingrijirea ta!

09:49 Cupcake Splendens 6 Comments

Buna,dragele mele!
Astazi vreau sa povestim despre produsele pe care trebuie sa le folositi zilnic pentru ingrijirea personala.
Fiind femei,in multe zile nu avem nici timp sa respiram,nici vorba sa avem timp de demachiat de cel putin 2 ori pe zi,machiaj,hidratarea tenului,tonifiera lui,aplicarea unei creme de corp...
Totusi,este bine cel putin o data la 2-3 zile sa respectati pasii urmatori ,sau pentru persoanele/mamicile super ocupate care trebuie sa aiba grija de copii si au si un job, sa isi ingrijeasca  tenul macar in weekend,cand pot gasi un moment de respiro.

Eu sunt de conceptie  ca este mai bine sa previi decat sa repari la sfarsit(cateodata nici nu mai poti repara),asa ca incerc pe cat posibil sa am cat mai multa grija de corpul meu.
Cu totii stim pasii esentiali pentru un ten sanatos,nu?Demachiere,tonifiere si hidratantare.Si o data la saptamana sau 2 saptamani,cate o masca de fata/exfoliant.

Recomand ca pe cat posibil sa folositi produse naturale,sa nu va intoxicati tenul cu chimicalele din produsele cosmetice...
Produsele potrivite pentru un ritual sanatos sunt:

Demachiere:Lapte Demachiant Linement Onguent

Tonifiere:Apa Florala Le Palais des Reines

Crema hidratanta: Crema de fata Perle de Neroli

Masca de fata/exfoliant: Masca Flocon

Pentru o piele sanatoasa,ferma si hidratata,trebuie sa folositi saptamanal un gomaj pentru corp,iar dupa baie uleiul de corp(atunci intra cel mai bine in piele si obtii rezultate maxime).Untul de corp trebuie folosit zilnic.
Uleiul pentru corp il folosesc si pentru masaj; pentru masaj cam o data la 2 saptamani,este un adevarat rasfat!Eu stau zilnic minim 10 ore pe scaun(stiu ca nu e ok,dar asa e jobul meu) si ma trezesc cateodata cu niste dureri de spate...atunci iubitul meu imi face masaj cu Uleiul Japanese Plum. Pielea incepe sa se incalzeasca si se vascularizeaza .
Produse potrivite pentru ingrijirea corpului:
Unt de corp:Figue de Barbarie

Ulei de corp/ masaj:Les Jardines de la Medina

Gomaj pentru corp:Fantasia



Ce produse folositi la ritualirile voastre zilnice de ingrijire?
kisses,

You Might Also Like

6 comments:

  1. Inca nu am ajuns sa folosesc produse de la Palais de Reines...in afara de ulei de corp si gomaj (de care uit) tot asa folosesc si eu dar sunt marci diferite.

    ReplyDelete
  2. Sincer,nu folosesc atat de multe produse ca tine :D ....folosesc alte marci de ingrijire :) e bine de tinut minte produsele tale ca mi-se par foarte bune
    Multumesc!pupici :-*

    ReplyDelete
  3. folosesc alte produse , acestea nu le-am folosit

    ReplyDelete
  4. Am si eu un gomaj de corp de ciocolata de la Le Palais des Reines. O prietena a crezut ca este finetti :)).Miroase foarte bine , arata foarte bine si este foarte bun

    ReplyDelete
  5. thank you,girls!Nu uitati sa le folositi pe cat posibil,zilnic!

    ReplyDelete