concurs,

Review+CONCURS:Gelurile de dus Apidermaliv si Floral

06:51 Cupcake Splendens 6 Comments

Buna!
Astazi vreau sa va povestesc despre ultimele geluri de dus testate de mine de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj: Apidermaliv si Floral.
Gelurile de dus sunt extrem de asemanatoare,singura diferenta este mirosul si faptul ca unul contine laptisor de matca,unt de shea si ulei de masline (Apidermin),iar celalalt contine propolis(Floral).

Ambele sunt destul de lichide,au o culoare asemanatoare mierii,mirosul este discret si nu tine foarte mult pe piele.Prefer mirosul gelului de dus Apidermaliv,este ceva mai dulce,pe cand mirosul gelului Floral este putin mai intepator.
Ambalajul este din plastic si gasiti pe ambalaj toate informatiile necesare.Mi-ar fi placut ambalajul sa fi fost ceva mai....atractiv,sa sara in ochi,dar imi place faptul ca pot vedea prin el cat produs mai este.
Gelurile de dus fac multa spuma,hidrateaza bine pielea si o curata bine.

Ambele geluri de dus au 250 ml, si le puteti achizitiona de AICI.


Impreuna cu cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj dau startul unui nou concurs,la care puteti castiga 2 geluri de dus marca Complexul Apicol Veceslav Harnaj,Apidermin si Floramin.Dupa ce veti primi premiul,va trebui sa faceti un scurt review la cele 2 produse.




Ca sa va inscrieti,completati urmatorul tabel:

Durata concursului:6-20 august 2012.

Multa bafta!




You Might Also Like

6 comments: