Noutati prin blogosfera: Complexul Apicol si Campania Ivatherm

09:30 Cupcake Splendens 2 Comments

Buna fetelor!!
Ati auzit de noua Campanie Trender-Ivatherm?"Ivatherm te invită într-o călătorie alături de o femeie dragă din viaţa ta. Poate fi mama, sora, prietena cea ma bună, bunica, verişoara. Poate fi orice femeie specială pentru tine, o femeie căreia doreşti să-i mulţumeşti pentru că face parte din viaţa ta. O femeie cu care împarţi şi zilele însorite, dar şi cele ploioase. Noi credem că o cremă devine un mic secret plin de dragoste din intimitatea femeilor care-şi împart viaţa între ele, înainte de a împărţi dragostea pentru o cremă."

Sunt extrem de fericita ca am fost acceptata in aceasta campanie si am ales sa testez produsele Ivatherm alaturi de cea mai draga persoana,adica mama.:)
Mi-am ales pentru testare Spray-ul cu SPF 50 Ivatherm si crema de fata hidratanta Ivamat,iar mama mea a ales fondul de ten Joviale si Crema Hidratanta de fata Multiperformanta Ivatherm.
Va voi da mai multe detalii in momentul in care voi primi produsele pentru testare.:)
Cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj  lansează noile geluri de duș: Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral®. Gelurile de duș de la Complexul Apicol aduc beneficiile ingredientelor apicole în îngrijirea pielii la duș, fără conservanți și fără coloranți.
 
"Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral® reunesc principiile active ale ingredientelor apicole ca lăptișorul de matcă, mierea și propolisul cu proprietățile hrănitoare ale nutrienților din uleiurile vegetale de macadamia, migdale și sâmburi de struguri și untul de shea, rezultând îngrijirea completă pentru toate tipurile de piele. Numite și “Răsfăț apicosmetic pentru duș“, datorită ingredientelor ce alintă pielea, gelurile Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral alintă pielea corpului lăsând-o catifelată și hidratată. "
Va invit mai tarziu pe blog pentru un nou giveaway!:)

You Might Also Like

2 comments:

  1. foarte interesante gelurile de dus, un adevarat rasfat pentru pielea!

    ReplyDelete
  2. arata bine gelurile de dus...si sunt curioasa in legatura cu campania Ivatherm

    ReplyDelete