Noutati prin blogosfera: Complexul Apicol si Campania Ivatherm

09:30 Cupcake Splendens 2 Comments

Buna fetelor!!
Ati auzit de noua Campanie Trender-Ivatherm?



"Ivatherm te invită într-o călătorie alături de o femeie dragă din viaţa ta. Poate fi mama, sora, prietena cea ma bună, bunica, verişoara. Poate fi orice femeie specială pentru tine, o femeie căreia doreşti să-i mulţumeşti pentru că face parte din viaţa ta. O femeie cu care împarţi şi zilele însorite, dar şi cele ploioase. Noi credem că o cremă devine un mic secret plin de dragoste din intimitatea femeilor care-şi împart viaţa între ele, înainte de a împărţi dragostea pentru o cremă."

Sunt extrem de fericita ca am fost acceptata in aceasta campanie si am ales sa testez produsele Ivatherm alaturi de cea mai draga persoana,adica mama.:)
Mi-am ales pentru testare Spray-ul cu SPF 50 Ivatherm si crema de fata hidratanta Ivamat,iar mama mea a ales fondul de ten Joviale si Crema Hidratanta de fata Multiperformanta Ivatherm.
Va voi da mai multe detalii in momentul in care voi primi produsele pentru testare.:)




Cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj  lansează noile geluri de duÈ™: Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® È™i Floral®. Gelurile de duÈ™ de la Complexul Apicol aduc beneficiile ingredientelor apicole în îngrijirea pielii la duÈ™, fără conservanÈ›i È™i fără coloranÈ›i.
 




"Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® È™i Floral® reunesc principiile active ale ingredientelor apicole ca lăptiÈ™orul de matcă, mierea È™i propolisul cu proprietățile hrănitoare ale nutrienÈ›ilor din uleiurile vegetale de macadamia, migdale È™i sâmburi de struguri È™i untul de shea, rezultând îngrijirea completă pentru toate tipurile de piele. Numite È™i “Răsfăț apicosmetic pentru duÈ™“, datorită ingredientelor ce alintă pielea, gelurile Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® È™i Floral alintă pielea corpului lăsând-o catifelată È™i hidratată. "




Va invit mai tarziu pe blog pentru un nou giveaway!:)

You Might Also Like

2 comments:

  1. foarte interesante gelurile de dus, un adevarat rasfat pentru pielea!

    ReplyDelete
  2. arata bine gelurile de dus...si sunt curioasa in legatura cu campania Ivatherm

    ReplyDelete