vizite

Experienta noastra la Criosauna

10:30 Cupcake Splendens 5 Comments

Buna!
Astazi doresc sa va povestesc despre prima mea experienta la Criosauna!
Am citit postarea Siginei  si am vazut ca ofera 5 sedinte la Heavenue si m-am inscris la concurs,normal ca am dorit si eu sa incerc!Criosauna este recomandata si sportivilor,asa ca mi-am pus iubitul sa citeasca tot articolul ,sa vada in ce consta aceasta procedura si l-am intrebat daca nu doreste sa se inscrie si el.I-a suras ideea,iar a doua zi am vazut ca am castigat amandoi cate o sedinta!!!!Am fost suuuuper incantati,asa ca ieri,daca tot am avut un drum in Cluj,ne-am facut amandoi programare la Heavenue.
Mi s-a parut extrem de ciudat faptul ca locatia este chiar la stadionul CFR,fix sub tribuna 2,dar a fost foarte ok,este un loc foarte curat si frumos.
Inainte de a intra la criosauna,a trebuit sa semnez un proces verbal cum ca nu sufar de anumite  boli,printre care cele de inima.
Apoi,mi-am luat sosetutele si botoseii,a trebuit sa raman numai in lenjerie intima si NEAPARAT sa nu am nici un obiect metalic la mine.

Sunetul pe care l-a scos aparatura nu m-a deranjat absolut deloc,suna ca si un aspirator,insa cand am simtit pentru prima data jetul de aer rece,parca mi s-a taiat respiratia.Dupa ce m-am obisnuit a fost ok,a trebuit sa imi tin capul sus ca sa respir normal.
La inceput a fost bine,va dati seama ca dupa ce am umblat prin soare si am intrat la Criosauna mi-a fost putin frig,dar suportabil,abia in ultimele 10 secunde a inceput sa mi se faca ceva mai frig,dar dupa ce s-a terminat,in 3 minute mi-am revenit complet.
Mie mi-a placut extrem de mult faptul ca dupa ce am iesit de acolo,aveam muschii extrem,extrem de relaxati(lucru confirmat si de al meu iubit),avand in vedere ca de dimineata ma trezisem cu o febra musculara de toata frumusetea ( alaltaieri m-am mutat in alta chirie si am facut,fara exagerare, in jur de 20 si ceva de ture etajul 4-parter incarcata cu bagaje grele).
Starea de relaxare a durat vreo 2-3 ore,dupa care iar am simtit putin febra musculara.

Ce mi-a mai placut: acolo era una din tipele angajate care pe tot parcursul criosaunei a stat alaturi de mine si vorbea cu mine ,m-a intrebat daca sunt ok,imi spunea cat timp mai am de stat,etc...,asta m-a ajutat enorm sa ma relaxez,pentru ca orice experienta complet noua e putin ciudata la inceput,iar ea mi-a oferit toate informatiile necesare.
Ea mi-a spus ca a avut clienti care dupa 20 de sedinte au slabit 10 kg!!
O sedinta la Criosauna  costa 60 de ron.

P.s.: iubitul meu a uitat sa imi faca poze cat am stat eu acolo,de aceea apar numai poze cu el.
Criosauna ar trebui sa se afle cu siguranta in lista fiecaruia " To do in a Lifetime ".

Sigina,iti multumesc foarte mult pentru aceasta experienta minunata!!

Ce spuneti?V-ar tenta sa incercati Criosauna?



You Might Also Like

5 comments:

  1. Uite ca de asta chiar nu stiam!Interesant doar ca daca este pentru slabit atunci nu ma tenteaza.Eu vreau sa ma ingras :)

    Oricum dragut ca era cineva dintre angajati care sa te ghideze si sa te ajute sa treci cu bine prin tot!

    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Foarte interesanta experienta!!!

    ReplyDelete
  3. interesant, nu am auzit pana acum de asa ceva

    ReplyDelete
  4. Chiar intresant.De asta n-am mai auzit:)Imi imagiez ce senzatie trebuie sa simti"D:*

    ReplyDelete