bio,

Review: Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser Liz Earle

12:00 Cupcake Splendens 3 Comments


Am primit Clease&Polish Hot Cloth Cleaser de la Liz Earle in urma cu 2 luni si l-am folosit atat eu cat si mama mea.
Am numai cuvinte de lauda,atat la adresa produsului cat si la adresa Pr-ului.
Cum sunt la facultate intr-un alt oras,nu mi-am facut flotant pe noua adresa si toate coletele pe care le primesc trebuie sa fie trecute ca post restant.
I-am rugat pe cei de la Liz Earle sa imi trimita coletul ca post restant,insa din pacate, de 2 ori li s-a intors coletul inapoi.Din fericire,a 3-a oara am trecut coletul pe numele mamei mele si ea l-a primit chiar acasa.
Sincer acum,ce alta firma din Romania sau de oriunde altundeva ar mai fi facut asa ceva??Dupa ce s-a intors coletul de 2 ori ei mi l-au trimis chiar si a 3-a oara si eu am primit acest produs pentru testare!!
Stiu atatea cazuri in care pachete pe care clientii au dat bani s-au ratacit/intors iar clientii nu si-au mai primit niciodata banii inapoi;chiar ii consider extraordinari si profesionalisti pe cei de la Liz Earl ca au avut atat de multa rabdare si au fost atat de intelegatori.




Despre compania Liz Earle:

"Liz Earle Naturally Active skincare was founded in 1995 and has 16 years of botanical beauty expertise. We are passionate about all we do and create products that work on every skin type by harnessing the potent powers of the finest quality naturally active ingredients. Our products offer a simple, no-fuss and dependable routine for everyone. You can find out more about Our Story here "


Clease&Polish Hot Cloth Cleaser  l-am primit impreuna cu 2 prosopele din bumbac 100% ,o carticica cu toate produsele lor,o lista de preturi si o scrisoare de la ei.


Cum se foloseste produsul: apasati o data-de doua ori pe pompita pentru a folosi crema din recipient si aplicati crema pe fata sau numai in locurile pe care doriti sa le demachiati.Lasati acea crema sa actioneze cateva secunde iar apoi indepartati-o cu prosopelul din bumbac imbibat in putin apa calduta.


Imi place faptul ca are o pompita,asa e foarte igienic de folosit,iar prosopelele din bumbac sunt putin mai tari, usor abrazive pentru piele,de aceea sunt perfecte pentru indepartarea machiajului.
Clease-ul este defapt o combinatie intre un demachiant si o masca de fata,are un puternic miros mentolat-de eucalipt care iti racoreste fata,insa NU o irita deloc.
Clease&Polish este perfect pentru persoanele cu ten sensibil,pentru ca hidrateaza tenul si il lasa catifelat,dar il si curata in profunzime,iar folosit ca demachiant indeparteaza foarte usor machiajul,chiar si pe cel waterproof.
Imi pare foarte bine ca am avut ocazia de a testa Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser si ii multumesc din suflet echipei Liz Earle,mai ales lui Louise pentru profesionalismul de care dau dovada.
Pret:100 ml pump starter kit costa 14,25 lire.

Daca doriti sa achizitionati Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser Liz Earle , il gasiti aici

Ce spuneti?Ati mai folosit produse marca Liz Earle?


You Might Also Like

3 comments:

  1. si eu am patit-o cu posta... nu am primit aviz si coletul s-a intors... si nu am mai putut comanda de pe site din cauza ca eram pe lista lor neagra :( dar uite ca mai exista si firme serioase si intelegatoare! suna bine!

    ReplyDelete
  2. era vorba de o alta firma, evident, am uitat sa precizez :)

    ReplyDelete
  3. Names fill a great deal of needs and give data about the item. Besides, it has a significant job in the advertising of the item. Iron On Name Patches

    ReplyDelete