review

Review: Tuca Tuca - Lush

18:15 Cupcake Splendens 1 Comments


Despre produs:
"Noul nostru ulei de masaj vegan Tuca Tuca are extract de petale de trandafir pentru calmare, unt de cacao si unt de shea pentru hidratare si un parfum seducator de violete. Este un ulei de masaj care flirteaza cu senzualitatea."



Parerea mea:



Uleiul solid pt masaj l-am primit in inconfundabila punga reciclabila de hartie,impreuna cu un mic biletel ce continea informatii de utilizare.
Prima data cand l-am tinut in mana mi-a fost frica sa nu se topeasca rapid si tot,insa Tuca Tuca este acoperit de un strat protector,usor albicios , care protejeaza produsul.

El are un miros superb de violete si trandafiri,ador sa intru in camera si sa simt acea aroma.
Uleiul solid pt masaj Tuca Tuca se transforma din solid in lichid la contactul cu pielea.Imi place faptul ca atunci cand se topeste,nu ramane uleios/unsuros pe piele si o parfumeaza foarte placut.
Un mare plus pentru mine e faptul ca nu se consuma foarte mult produs;la o folosire(2 persoane) s-a consumat numai atat din el:


 deci cred ca ne va tine mult si bine.
Inca un plus ar fi faptul ca la acest ulei de masaj nu poate exista greseala 'am pus prea mult'(cei care s-au trezit dintr-o data plini de ulei stiu despre ce vorbesc).


Recomand acest produs cu mare drag,iar daca va intereseaza,il puteti achizitiona de aici.

Ce parere aveti?Ati mai folosit uleiul de masaj Tuca Tuca?


You Might Also Like

1 comment:

  1. Il am si eu...i-am facut si review pe blog si imi place la nebunie:X
    In special mirosul..

    ReplyDelete