bio,

Arganiana-O lume Spa Gourmanda

11:30 Cupcake Splendens 4 Comments

Buna,dragii mei!
Mai tineti minte cand v-am povestit despre produsele mele preferata de azi-vara?
Pe site-ul arganiana.com puteti gasi produsele Les Palais des Reines,le puteti achitiona online,la preturi foarte bune si chiar si la promotie!


Cum a luat nastere acest concept:

"Le Palais des Reines, în traducere, Palatul Reginelor, a luat naştere în 2004 la Perpignan, Franţa. Creatoarea ei, Jane Lanckbeen, o mare admiratoare a Orientului, s-a lăsat sedusă şi purtată de ritualurile antice de înfrumuseţare în crearea acestui univers cosmetic care reproduce astăzi fidel aromele, splendorile şi armoniile poveştilor din O mie şi una de nopţi.
Dincolo de un tribut adus frumuseţii pure, produsele sunt calea către o cosmetică naturală, autentică, în care simţurile se trezesc la viaţă prin delicateţea atingerii şi prin unicitatea ingredienţilor atent selectaţi, încă prin proceduri manuale. Toate uleiurile şi unturile sunt obţinute prin presare la rece şi nu se folosesc arome sau coloranti sintetici la fabricarea produselor. Ideale pentru tratamente faciale sau în cadrul terapiilor corporale practicate în SPA-uri, cosmeticele Le Palais des Reines crează prin integritatea lor un farmec aparte fiecărui spaţiu şi fiecărui utilizator. Abundenţa de trăiri senzoriale, conceptul conform căruia se desfăşoară un ritual de frumuseţe sau altul, te vor purta într-o călătorie inconfundabilă pe care o vei dori reluată, cu o mai mare pasiune şi dragoste."Les Palais des Reines sunt cosmetice profesionale,bio, atat pentru femei cat si pentru barbati.
Aceste produse sunt ideale pentru tratamente faciale sau in cadrul terapiilor corporale,asa ca  le puteti gasi si la salon,pentru tratamente profesionale SPA,dar le puteti folosi si acasa!
Ele contin multe ingrediente pretioase,cu actiune anti-aging ,relaxante dar si revitalizante: iasomnie,scortisoara,smochine salbatice, ulei de argan,argila rhassoul,santal,vanilie,apa de flori...

Un adevarat rasfat pentru corpul vostru!

Puteti cumpara produsele Les Palais des Reines de AICI: 

Ce spuneti?Ati mai folosit produsele Les Palais des Reines?Cum vi se par?

kisses,

You Might Also Like

4 comments: