review

Review: Sampon Propoline Apivita pentru par vopsit

11:00 Cupcake Splendens 5 Comments

Daca va aduceti aminte,am avut pe blog un concurs sponsorizat de catre cei de la Apivita,in care am premiat 5 cititoare cu cate un sampon Apivita pentru par vopsit.Sponsorii au fost foarte draguti si mi-au trimis si mie un sampon pentru testare.
Recipientul imi place extrem de mult,e foarte bine pus la punct si unic,este din plastic,prin care poti vedea tot timpul cat produs ai consumat.Pe eticheta gasesti toate informatiile de care ai nevoie.


Propoline are un miros foarte placut de miere si consitenta lui este normala pentru un sampon,nu e nici lichid tare,dar nici ca un gel si are o culoare usor galbuie si un miros foarte discret,care te duce cu gandul la miere.
Samponul este recomandat persoanelor cu parul vopsit si are in compozitie 88% ingrediente naturale,printre care rozmarin,miere si ulei de floarea soarelui.




Apreciez faptul ca samponu NU contine parabeni,siliconi si alti componenti chimici care fac ne rau,dar din pacate se gasesc in multe produse cosmetice.
Nu imi place faptul ca nu face multe sapunele,de aceea trebuie pus putin mai mult produs decat in mod normal,dar curata foarte bine parul(eu ma dau zilnic cu spuma de par).


Eu am scalpul foarte sensibil si din pacate nu ne-am inteles foarte bine la acest capitol,samponul mi-a facut putina matreata,insa am observat foarte clar ca la clatire nu a iesit aproape deloc culoarea din par,ceea ce e un mare plus.De curand am inceput sa folosesc alt sampon,iar dupa 4 spalari trebuie sa ma vopsesc din nou...


Pret sampon: 45-50 lei
Puteti achizitiona samponul din farmaciile Sensiblu.

In concluzie,cred ca Propoline este un produs foarte bun pentru persoanele cu parul vopsit,insa nu stiu daca e cel mai bun pentru persoanele cu scalpul sensibil.


You Might Also Like

5 comments:

  1. Tu ce fel de par ai,pe langa ca e vopsit,e fin ,normal,gros(adica structura puternica)?

    ReplyDelete
  2. Am tot vazut in farmacii produsele lor,m-am uitat la etichete dar pana acum nici unul nu m-a tentat atat incat sa imi doresc sa il si iau.

    ReplyDelete
  3. ma tenteaza sa incerc acest produs!

    ReplyDelete
  4. nu il stiam,acum chiar m-ai facut curioasa

    ReplyDelete