review

Review:Lapte demachiant Cosmetic Plant

13:35 Cupcake Splendens 0 Comments

Astazi am primit mail de la trender cu chestionarul de postcampanie,care mi-a amintit cat de repede trece timpul...printre multe hartii si munca, imi fac acum putin timp ca sa fac review demachiantului Cosmetic Plant cu ulei de catina si masline.

Ce spun ei: Lapte demachiant vitaminizant cu ulei de catina si masline (250 ml): Indepaƒrteazaƒ de pe piele fardurile, praful sŸi impuritatiile in mod delicat, dar eficient. Contine ulei de caƒtina ƒsŸi maƒsline alaƒturi de vitaminele A si E. Purificaƒ, improspaƒteazaƒ, hidrateazaƒ sŸi protejeaza epiderma.



Ce cred eu:
Imi place:
-mirosul,e foaaaarte placut si delicat
-contine ulei de catina si de masline,care hidrateaza extraordinar de bine tenul
-cantitate:250 ml,iti va ajunge pt f mult timp,
-nu trebuie sa aplici foarte mult produs pt curatarea tenului,trebuie sa pui ca si 2 boabe de mazare pe o discheta de vata curata(sau buretel,fiecare cum prefera);
-dupa ce aplici laptele demachiant simti o senzatie de prospetime si curatare
-imi place sa il folosesc mai ales seara,inainte de culcare
-si curata,dar si intra in piele ca o crema f hidratanta,
-ajuta la prevenirea cosurilor si a punctelor negre,
-NU lasa pielea unsuroasa,e potrivit pt orice tip de ten


Nu imi place:
-totusi are si o bulina neagra,pentru indepartarea fardurilor ai nevoie de o cantitate mult mai mare de produs si trebuie sa insisti destul de tare,iar daca ai un machiaj waterproof ai ce freca pana sa se duca,asa ca nu il recomand pt indepartarea fardului.


Per total,sunt foarte multumita de acest produs,l-as mai cumpara insa l-as folosi numai pt indepartarea impuritatilor de pe ten si pe post de crema hidratanta(chiar cred ca e un 2 in 1,si crema si demachiant) ca asta stie sa faca perfect si il voi folosi mai ales iarna,cand ai cea mai mare nevoie de hidratare si protectie.Cred ca va trece testul cu brio.


Daca acest produs m-a multumit,trebuie sa precizez ca crema de ochi si cea de maini m-au uimit,dar despre asta voi vorbi intr-un alt post.:) 
Fetele care au participat la campanie;voi ce parere aveti?V-a multumit acest produs?
Fetele care nu au participat la campanie;ce spuneti?v-ar placea sa achizitionati acest produs?

You Might Also Like

0 comments: