bio,

Arganiana-O lume Spa Gourmanda

11:30 Cupcake Splendens 4 Comments

Buna,dragii mei!
Mai tineti minte cand v-am povestit despre produsele mele preferata de azi-vara?
Pe site-ul arganiana.com puteti gasi produsele Les Palais des Reines,le puteti achitiona online,la preturi foarte bune si chiar si la promotie!


Cum a luat nastere acest concept:

"Le Palais des Reines, Ã®n traducere, Palatul Reginelor, a luat naÅŸtere în 2004 la Perpignan, FranÅ£a. Creatoarea ei, Jane Lanckbeen, o mare admiratoare a Orientului, s-a lăsat sedusă ÅŸi purtată de ritualurile antice de înfrumuseÅ£are în crearea acestui univers cosmetic care reproduce astăzi fidel aromele, splendorile ÅŸi armoniile poveÅŸtilor din O mie ÅŸi una de nopÅ£i.
Dincolo de un tribut adus frumuseÅ£ii pure, produsele sunt calea către o cosmetică naturală, autentică, în care simÅ£urile se trezesc la viaţă prin delicateÅ£ea atingerii ÅŸi prin unicitatea ingredienÅ£ilor atent selectaÅ£i, încă prin proceduri manuale. Toate uleiurile ÅŸi unturile sunt obÅ£inute prin presare la rece ÅŸi nu se folosesc arome sau coloranti sintetici la fabricarea produselor. Ideale pentru tratamente faciale sau în cadrul terapiilor corporale practicate în SPA-uri, cosmeticele Le Palais des Reines crează prin integritatea lor un farmec aparte fiecărui spaÅ£iu ÅŸi fiecărui utilizator. AbundenÅ£a de trăiri senzoriale, conceptul conform căruia se desfăşoară un ritual de frumuseÅ£e sau altul, te vor purta într-o călătorie inconfundabilă pe care o vei dori reluată, cu o mai mare pasiune ÅŸi dragoste."



Les Palais des Reines sunt cosmetice profesionale,bio, atat pentru femei cat si pentru barbati.
Aceste produse sunt ideale pentru tratamente faciale sau in cadrul terapiilor corporale,asa ca  le puteti gasi si la salon,pentru tratamente profesionale SPA,dar le puteti folosi si acasa!
Ele contin multe ingrediente pretioase,cu actiune anti-aging ,relaxante dar si revitalizante: iasomnie,scortisoara,smochine salbatice, ulei de argan,argila rhassoul,santal,vanilie,apa de flori...

Un adevarat rasfat pentru corpul vostru!

Puteti cumpara produsele Les Palais des Reines de AICI: 

Ce spuneti?Ati mai folosit produsele Les Palais des Reines?Cum vi se par?

kisses,





You Might Also Like

4 comments: