review

Tratamentul meu de par preferat!

07:00 Cupcake Splendens 6 Comments

Buna,dragii mei!
Nu ati avut perioade cand ati folosit un anumit timp de tratament de par,v-a placut la nebunie,iar peste cateva luni nu vi s-a mai parut bun de nimic?
Eu personal am avut,am schimbat multe tratamente de par,de la branduri cunoscute la produse bio,dar in acest moment mi se potriveste de minune urmatorul produs: Elseve Total Resist.
Acest tratament l-am iubit de la prima folosire,desi eu nu sunt deloc o fana a marilor branduri,insa trebuie sa recunosc faptul ca L'oreal Paris m-a surprins intr-un mod extrem de placut cu acest produs!




Cum se foloseste: Se aplica pe parul curat,iar apoi se clateste parul.
Ce pot spune...mi-a placut absolut tot la el!
Imi place textura produsului,culoarea lui rozalie,faptul ca trebuie folosit foarte putin,iar mirosul este floral,superb !Absolut superb!Parul imi ramane parfumat timp de 2 zile,e o adevarata placere pentru mine sa adorm cu acest parfum.


Aplic tratamentul Elseve Total Resist dupa ce imi spal parul,il las cam 30 de secunde-1 minute si il clatesc.
Dupa ce il folosesc,chiar imi simt firul de par mai tare,chiar imi descalceste putin parul,iar timp de 2 zile parul meu este lucios.
Pretul este extrem de accesibil,intre 20-30 ron (am vazut in DM).
Il recomand cu mare drag!Normal ca a trebuit sa il impart cu mama,si ei i-a placut enorm!

Ce parere aveti?Ati mai incercat acest tratament de par?Pe voi ce tratament de par v-a multumit?
kisses,

You Might Also Like

6 comments:

  1. Eu am folosit o masca pentru protectia parului de la marca L`Oreal pentru par degradat si fire rupte,imi cadea foarte mult parul si mi se rupea la pieptanat se incalcea si se electriza si se lipea de perie din cauza degradarii fireler care se rupeau si a parului uscat am decis sa folosesc aceasta crema,mi`a facut foarte multe minuni acum nu mai am parul aspru e moale si fin la atingere si a crescut in volum,separat fac masca de par din un galbenus de ou,miere,o banana,vitamina a si urzici si il spal cu ceai de pelin sa vedeti ce minuni face in sezonul rece si creste mai repede!

    ReplyDelete
  2. @ELENA-FLORINA GOGU- foarte interesanta masca de par!Eu incerc sa ma feresc de produse care contin ou...

    ReplyDelete
  3. @iguanitza- si mie mi se par bune produsele wella,dar acum acest produs imi place cel mai mult:)

    ReplyDelete
  4. @irina andreea- desigur!sunt foarte curioasa cum sunt acele produse!acum intru,mersi :*

    ReplyDelete
  5. ultima masca de par nu ma mai multumit deloc deci nu ma convins kallos sa recumpar produsele lor asa ca cum eram in cautarea unei masti mai bune - acest scurta prezentare a venit la momentul potrivit .multumesc

    ReplyDelete
  6. L-am avut pe cel in varianta roz si mi-a placut foarte mult. Din DM l-am luat si eu, era la oferta, pana in 20 de lei.

    ReplyDelete