bio,

Noutati bio via Charme d'Orient

08:00 Cupcake Splendens 2 Comments



Îmbină prospeţimea apei cu delicateţea uleiului


Demachierea este o etapă indispensabilă oricărui ritual de înfrumuseÅ£are. Dacă nu este adaptată nevoilor specifice ale tenului, demachierea poate duce la iritarea pielii sensibile sau la disconfort.  SoluÅ£ia pentru a evita toate aceste probleme este: Apa micelară.


Acest demachiant îmbină prospeţimea apei cu eficacitatea uleiului. Micelele, mici particule tensio-active, provoacă o mini-emulsie care încarcerează impurităţiile, machiajul şi excesul de sebum de la suprafaţa pielii. Apa mincelară lasă pielea netedă şi extrem de confortabilă. Fără să conţină săpun, ea respectă pH-ul natural al pielii, la fel ca orice produs facial adaptat tenului sensibil.
Cercetările Charme d’Orient, al căror unic scop este redescoperirea frumuseÅ£ii naturale a pielii, utilizează reÅ£ete tradiÅ£ionale orientale adaptate stilului contemporan. Apa micelară vine să întregească gama de produse Bio by Charme dOrient.

Este compusă din apă de trandafiri şi apă de flori de portocal, cei mai eficienţi şi apreciaţi ingredienţi activi mediteraneeni. Apa de trandafiri purifică şi tonifiază pielea, în timp ce apa de flori de portocal calmează iritaţiile.
Folosită seara, Apa micelară înlătură delicat machiajul şi impurităţile acumulate de-a lungul zilei. Dimineaţa, rolul ei este de a trezi pielea şi de a o tonifia înainte de începerea ritualului matinal de înfrumuseţare.

Charme d’Orient a selecÅ£ionat atent cei mai buni ingredienÅ£i activi, cu certificare BIO pentru ca această apă micelară să poată fi adaptată chiar ÅŸi celor mai sensibile tenuri,.

Redescoperiţi plăcerea unui ten proaspăt.

Apă Micelară Bio by Charme dOrient
Flacon: 150 ml
Produs testat sub control dermatologic.
www.charmedorient.ro
Preţ: 89 lei

You Might Also Like

2 comments: