review

Review: Lumanare Anticelulitica Vivalu - Lumen

09:21 Cupcake Splendens 8 Comments

Buna!
Ati mai auzit de lumanare cosmetica anticelulitica??
...nici eu!Asta pana am primit una pentru testare de la Esentenaturale.ro .Alaturi de lumanarea cosmetica,am primit si un exfoliant de corp anticelulitic Vivalu,despre care va voi povesti in postarea viitoare.



Despre Lumanarea Cosmetica Anticelulitica Vivalu:
"Descriere:
Un tratament inovativ si eficient impotriva celulitei inestetice datorita sinergiei dintre ingredientele naturale si temperaturii ridicate a flacarii ce transforma unturile intr-un ulei fin si extrem de usor de absorbit. Masajul va activa circulatia si va elimina retentiile de apa, imbunatatind elesticitatea pielii.
Caldura dezvoltata de flacara si masajul cu uleiul incins va produce vasodilatare maxima, favorizand absortia ingredientelor active din ceai verde, grapefruit si castan salbatic. Are loc o imbunatatire a arderii grasimilor si a microcirculatiei sangvine. Pentru rezultate maxime asociati tratamentul cu o dieta sanatoasa si activitate fizica intensa.    "

Niciodata nu mai auzisem de lumanare cosmetica,cu atat mai putin de lumanare anticelulitica,asa ca prima data cand am primit-o am stat si m-am holbat la ea timp de o jumatate de ora,dupa care am mai stat putin ca sa citesc instructiunile si ingredientele.



Lumanarea este de culoare alba si se afla intr-un recipient alb de ceramica(daca nu ma insel).
Are un miros extrem de placut si discret,de grapefruit.


Cum se foloseste:

Trebuie sa recunosc faptul ca eu nu am lasat-o sa arda 15 min,ci doar un minut maxim,nu am vrut ca sa se consume degeaba produs.
La modul meu extrem de econom,dupa 4 folosiri(pe coapse+abdomen) am consumat cam un sfert din lumanare.



Cum am mai folosit lumanarea anticelulitica:
Dupa cateva ore petrecute afara,in frig,doar cu un tricou pe mine si dupa ce m-a plouat bine,am ajuns acasa si cand am dat putin de cald m-a luat o durere nasoala de spate si de oase.
Stiind ca lumanarea anticelulitica stimuleaza circulatia sangvina,l-am rugat pe prietenul meu sa imi faca un masaj la spate,desi nu suport in mod normal masajele,durerea nu mi-a dat de ales,asa ca mi-a facut masaj cu lumanarea anticelulitica si mi-a picurat solutia calda direct pe spatele inghetat de frig.
Va spun cu mana pe inima ca dupa nici 5 minute de masaj nu mai aveam absolut nimic,si nici nu am racit in urmatoarele zile.:)



Intradevar,stimuleaza circulatia sangvina incredibil de bine,insa daca doresti sa o folosesti trebuie sa ai putin timp la dispozitie,pentru ca intra in piele cam in 15 minute.Daca nu ai rabdare sa iti intre in piele,risti sa ramai cu pielea putin uleioasa.
Ce mi-a placut extrem de mult la aceasta lumanare a fost faptul ca pielea mea de pe coapse a devenit mult mai ferma,fina si hidratata dupa numai 4 utilizari,lucruri care nu l-a mai facut nici un alt produs cosmetic.




Cantitate: 60 ml
Puteti achizitiona lumanarea anticelulitica la pretul de 75 ron de AICI.

Sincer,as mai achizitiona acest produs daca as avea un salar bun,insa mi-as cumpara varianta mai mare a acestuia,de 125 ml  care costa 120 ron.



Ce spuneti?Cum vi se pare lumanarea anticelulitica?Ati mai folosit-o?Va tenteaza sa o folositi?:)



You Might Also Like

8 comments:

  1. am facut ochii cate cepele cand am citit despre lumanare :))
    interesant, n-am mai auzit pana acum.

    ReplyDelete
  2. Am crezut ca e ceva gresit in titlu! :)ce legatura are o lumanare cu celulita!
    Dar dupa ce am citit postarea am spus wow!nici macar nu stiam ca exista asa ceva!vreau si eu! :)))
    te pup

    ReplyDelete
  3. Acum 2 zile am castigat si eu la un concurs o lumanare cosmetica,care se foloseste dupa expunerea la soare.Nici eu nu stiam ca exista asa ceva.Abia astept s-o folosesc,presupun ca da rezultate bune.Nu de alta,dar costa 95 de lei.Asa ca articolul tau mi-a fost de mare ajutor,mi-am facut o idee macar.Multumesc frumos pentru informatii:)

    ReplyDelete
  4. suna interesant...si delicios...relaxare totala..si daca eliminam si celulita..e super

    ReplyDelete
  5. Este prima data cand aud si eu de lumanare anticelulitica.M-ar tenta sa o incerc insa mi se pare destul de scumpa, comparativ cu venitul meu

    ReplyDelete
  6. Foarte interesant:)Nu stiam ca exista asa ceva:D

    ReplyDelete
  7. ma bucur ca vi s-a parut interesant articolul,fetelor!:*

    ReplyDelete