review

Review: Aqua Gel Cleasing Rince-Danielle Laroche

14:30 Cupcake Splendens 2 Comments

Buna!
Nu stiu cum s-a nimerit,dar am primit produsele Danielle Laroche chiar de ziua mea!Am fost extrem de entuziasmata de aceste produse si inca mai sunt,asa ca voi incepe sa va povestesc despre gelul de curatare a tenului Aqua Gel Cleasing Rince.


Aqua Gel Cleasing Rince este o solutie de curatare a tenului,transparenta si cu o textura de gel(ceea ce ador),si este recomandata persoanelor cu varsta curpinsa intre 20-40 de ani.
Imi place designul sticlutei,imi place ca pot vedea cat produs am consumat si cat mai am,iar pompita este perfecta,deoarece o singura apasare pe pompita iti da suficient produs pentru o spalare,deci nu exista riscul de a prada solutia.


Folosesc aceast gel de curatare fix ca si un sapun,insa diferenta e ca nu face spuma aproape deloc,insa curata foarte frumos tenul si il hidrateaza foarte bine.
Am observat ca aproape toate produsele Danielle Laroche au acelasi miros,destul de parfumat si dulceag.
Folosesc aceasta solutie o data pe zi,cateodata si de 2 ori,dar prefer sa o folosesc seara pentru ca dupa ce il folosesc simt acea senzantie de eliberare si relaxare dupa o zi grea.


Eu i-am mai gasit o intrebuintare acestui gel: solutie de curatat pensulele de machiaj:).
Probabil ca stiti,dar daca nu ai o solutie buna de curatare a pensulelor,ai mari sanse de sa le strici(se strica lipiciul,cad firele,curge vopseaua,etc.).


Vazand cat este de gentila aceasta solutie cu tenul meu,mi-am spus ca este imposibil sa nu fie la fel si cu pensulele,si am avut dreptate!Pe langa faptul ca le-a curatat foarte,foarte bine,le-a curatat si in timp record,mai mult de 2 minute nu mi-a trebuit,iar in 3 ore erau deja uscate cu totul si numai bune de folosit!:)


Recomand gelul de curatare  pentru persoanele cu ten normal-uscat,insa cred ca este extrem de bun si pentru persoanele cu tenul gras-mixt!

Puteti achizitiona produsul de pe site-ul La Duchesse:

Later update: Am adaugat si lista de ingrediente aici:



Ati mai folosit produsele La Duchesse?Ce parere aveti despre ele?

You Might Also Like

2 comments:

  1. Nu,nu am mai folosit dar acest gel mi se pare foarte bun din ceea ce ai scris tu in postare.In afara de sapun nu am mai folosit nimic pentru a-mi curata fata asa ca sunt curioasa daca acesta l-ar inlocui cu succes.Poti pune si lista cu ingredientele te rog?

    Te pup!

    ReplyDelete
  2. nu am folosit pana acum, dar pare interesanta descrierea ta

    ReplyDelete