vizite

Vizita Vanessei la Scoala de Beauty Make-up Artistry

12:52 Cupcake Splendens 4 Comments

Buna!
Mai tineti minte concursul pentru cei din Bucuresti? Atunci am desemnat o castigatoare,pe Vanessa,care a si mers dupa cateva zile sa isi "revendice premiul" , o sedinta de make-up profesionist!

Beauty Make-Up Artistry este o scoala in cadrul careia se tin atat cursuri de automachiaj, care dureaza cateva zile si sunt destinate femeilor care vor sa invete sa se machieze, cat si cursuri pentru cei care vor sa devina make-up artisti.







Ca sa o citez pe Vanessa,experienta ei cu cei de la Scoala de Beauty Make-up Artistry a fost: " ... MINUNAT,fetele de acolo care mai mult de 20 si ceva de ani nu le dadeam,au fost SUPER,m-am distrat pe cinste,sau ne-am distrat pe cinste mai bine spus.M-am simtit foarte bine in preajma lor,si mai ales rezultatul machiajului,jos palaria.Cand m-a intrebat ce culoare sau culori as prefera,i-am spus ca las la alegere,si a nimerit perfect,roz cu negru,desi in fotografii nu se observa chiar atat de bine precum era in realitate,dar oricum.SI spera sa ne mai revedem. Pe scurt,mirobolant "



Beauty Make-Up Artistry importa si distribuie produsele SLA Paris (Serge Louis Alvarez Paris), singurul brand de make-up profesional care a dezvoltat o gama profesionala bio de produse de machiaj.






Machiajul a fost realizat de catre Andreea Radoi, profesor la Beauty Make-Up Artistry. Andreea a facut scoala la Londra, iar apoi la lucrat pentru Dior, tot la Londra.



Daca doriti mai multe detalii,ii puteti contacta aici: Strada Emanoil Porumbaru, nr. 58, Sector 1, Bucuresti, telefon 0736.648.456  



Ce parere aveti de machiajul Vanessei?:)

You Might Also Like

4 comments:

  1. reusit..ii pune in valoare trasaturile...spre rusinea mea niciodata pana acum nu am avut o experienta de acest gen...mi-ar placea o sedinta de machiaj facuta de cineva profesionist, care sa-ti dea cateva trucuri

    ReplyDelete
  2. Este superb machiajul! Mi-ar placea si mie asa o zi de rasfat :) :P

    ReplyDelete
  3. Chiar o cred pe Vanesa!!! O astfel de zi nu putea fi mai mult decat superba!!

    ReplyDelete
  4. Foarte frumos machiajul. Imi plac culorile folosite.

    ReplyDelete