review

Review: Elmiplant Gel Dus Crema Catifelat

12:50 Cupcake Splendens 1 Comments

Buna!
Daca va aduceti aminte,in urma cu o luna a avut loc un concurs in colaborare cu Elmiplant pe blog,iar premiile au fost noile Geluri de dus crema si Crema de maini .


Pentru ca cei de la Elmiplant au fost foarte draguti,mi-au dat si mie pentru testare un gel de dus,mai exact Gelul Dus Crema Catifelat Elmiplant.


Ce se spune despre el?

"Uleiul de Migdaleun excelent ingredient emolient,  hidratează profund pielea ÅŸi îi redă strălucirea. Cu un conÅ£inut ridicat de Vitamina E, Untul de Avocado hrăneÅŸte intensiv pielea uscată ÅŸi îi îmbunătăţeÅŸte elasticitatea."


Ce spun eu despre el?
-despre recipient-
In primul rand,voi vorbi despre ambalaj.Imi place tare mult!!Designul e profi,cu siguranta iti atrage privirea pe raft.
Forma recipientului e foarte practica, il poti tine foarte usor in mana,iar printre aburii din baie,nu mai trebuie sa iti faci griji ca il poti scapa usor din mana.

-despre cantitate-
Cantitatea gelului de dus crema este de 400 ml,iar toate gelurile contin Unt de Shea(care este extraordinar pentru piele) si NU contin parabeni sau coloranti.Cred ca stiti cat de periculosi sunt parabenii;odata ajunsi in corp ei se comporta ca si estrogenul,care este una din cauzele principale ale cancerului de san.

-despre miros-
Gelul Dus Crema Catifelat are un miros foarte placut si discret de... dulce,de ulei de migdale si avocado,iti va parfuma foarte frumos baia.

-despre hidratare-
Cand am folosit pentru prima data Gelul Dus Crema Catifelat,am ramas surprinsa de consistenta lui.Stiti ca multe firme promit marea cu sarea,iar cand testezi produsul ramai dezamagit;trebuie sa spun ca eu am ramas suprinsa sa vad ca acest produs chiar are consistenta unei creme de corp in combinatie cu un gel.E diferit fata de tot ce am testat pana acum,si am fost foarte incantata de acest lucru,pentru ca pielea mea a simtit diferenta.
Ah,am uitat sa va vorbesc despre tenul meu!Pielea mea este uscata....foarte,foarte uscata,de aceea simt mai bine decat persoanele cu pielea normala care produs este mai hidratant si mai potrivit.
Un mic exemplu:
Ieri dimineata am venit de la parinti,si am facut dus acolo cu un gel de dus...sa ii zicem no name,iar aseara ,dupa cateva ore pielea mea arata asa:

Foarte uscata,fainoasa chiar.

Azi dimineata am facut dus cu Gelul de Dus Crema Catifelat,iar dupa 6 ore pielea mea arata asa:
Clar se vede diferenta,nu?Pielea este mult mai neteda ,fina si hidratata.

Desi nu contine parabeni,el expira numai in 2014.


Gelurile de dus crema le puteti gasi in supermarketuri,chiar si in magazine mai mici si puteti vedea mai multe produse Elmiplant pe pagina lor, http://elmiplant.ro/.

Ce parere aveti?Ati mai incercat Gelurile de Dus Crema Elmiplant?

You Might Also Like

1 comment:

  1. Da,diferenta este clara!Ma bucur ca ti-a fost de folos!(eu nu am am mai folosit geluri de dus de la ei)

    Te pup!

    ReplyDelete