bio,

Review: Lotiunea de corp organica cu musetel Urtekram

08:01 Cupcake Splendens 6 Comments

Buna!
Nu stiu cum sunteti voi,dar eu m-am saturat de atata frig,chiar aseara a mai nins putin!De abia se dezmorteste vremea si sunt baltoace peste tot:(.Abia astept sa vina primavara,insa cred ca va mai dura ceva...
Pana atunci,eu ma rasfat zilnic cu lotiunea de corp organica cu musetel Urtekram de la BioVerLinea,pentru ca parfumul ei discret ma duce cu gandul la o pajiste verde plina cu flori de camp,intr-o zi insorita de primavara.



Lotiunea de Corp Organica cu Musetel Urtekram de la Bioverlinea  are o textura foarte cremoasa,foarte fina,usor de aplicat si care intra aproape instantaneu in piele,lasand-o parfumata.
O cantitate mica de crema poate hidrata o suprafata foarte mare ;spre exemplu :cantitatea de crema din imagine a fost suficienta pentru aplicarea pe ambele picioare pana la coapse.


                    

Ce imi place cel mai mult la aceasta lotiune de corp este faptul  ca ingredientele sunt 100% naturale,iar produsele Urtekram nu sunt testate pe animale.:)

Lista de ingrediente:
apa, *ulei de samburi de caisa, *glicerina vegetala, ulei de palmier, ulei de masline, *unt de shea, *ulei de jojoba, acid citric, acid anisic, extract de seminte de citrice, *extract de musetel, *ulei de musetel, *ulei de cimbru, vitamina E vegetala.*ingrediente din agricultura organica

Chiar daca recipientul e alb,tot se poate vedea prin el cantitatea de crema consumata/ramasa.

Ce pot spune cu siguranta, este ca acesta lotiune de corp este un must have pentru doamnele pretentioase care se respecta.

Daca doriti sa o achizitionati,intrati aici.
Tocmai am intrat pe site-ul celor de la Bioverlinea.ro si am dat de o super oferta: Sapun lichid cu zahar brun + GRATIS Lotiune musetel Urtekram ,adica doua produse la pretul unuia singur!
Puteti vedea oferta aici: http://www.bioverlinea.ro/promo-sapun-lichid-cu-zahar-brun--gratis-lotiune-musetel-urtekram/434.htm.
As achizitiona acest produs pe viitor?Desigur!Aceasta lotiune mi-a starnit curiozitatea,asa ca voi incerca cu siguranta si alte produse  Urtekram.

Ce parere aveti de produsele Urtekram?Le-ati mai incercat?V-ati dori sa le incercati?

You Might Also Like

6 comments:

  1. Suna tare bine produsul tau!Si eu am o lotiune cu levantica si musetel si ma topesc dupa aromele astea.In plus,oferta prezentata nu ma tine locului si cred ca o sa comand si eu.Multumesc de review!

    ReplyDelete
  2. veronica picioroaga22 February 2012 at 10:09

    suna bine de tot...ador mirosurile proaspete, de iarba, de plante ..acesta ma tenteaza..o sa trag un ochi pe ofertele lor..Mc de pont! :-)

    ReplyDelete
  3. @Endre- ma bucur ca ti-am fost de ajutor!Chiar merita oferta!

    ReplyDelete
  4. @Just me- inca nu stiu cum sunt celelate produse,insa aceasta lotiune de corp m-a cucerit!:*

    ReplyDelete
  5. @veronica picioroaga- fix asa miroase!cu multa placere:*

    ReplyDelete
  6. Personal nu am incercat dar te cred pe cuvant. O seara frumoasa!

    ReplyDelete