lush,

Review: Fizzbanger - Lush

19:15 Cupcake Splendens 2 Comments

Descriere:
Fizzbanger are o multime de bomboane acidulate in interior care explodeaza in apa ca un experiment, iar amestecul de mere, scortisoara si caramel are un miros deosebit. Apa se va schimba de multe ori la culoare, de la galben la albastru, apoi la verde intens. Este o sare de baie vegan handmade pentru toate varstele, o scuza buna pentru a ramane in baie, pana cand cineva te va obliga sa iesi.

Parerea mea:

Eu am primit ditamai bulgarele de sare de 380-400g  si cat timp a stat cumintel asteptandu-si randul,mi-a umplut camera de un  parfum de portocale si ylang ylang.
Bulgarasul era ambalat ca si sapunul Lust intr-o punga de hartie reciclabila.Inauntru ,in punga, era o hartie pe care scria instructiunile de folosire si o scurta descriere.

Fizzbanger are o culoarea alba(la suprafata) dupa cum puteti vedea si in poza si este foarte foarte parfumat.
Cand a venit timpul sa il folosesc,l-am bagat pe Fizzbanger in apa si s-a dizolvat in mai putin de un minut!!!
Surpriza a fost pe masura ce bulgarele de sare incepea sa se dizolve,am descoperit ca inauntru este albastru!
Astfel,a colorat si parfumat apa foarte foarte frumos!


Dupa ce am iesit din apa,pielea mea a devenit foarte catifelata,parca facusem baie in lapte hidratant de corp.Eu am mai folosit tot felul de saruri de baie de la Sephora si alte firme care promiteau o piele foarte fina,catifelata si hidratata dar defapt nu faceau nimic.Trebuie sa recunosc faptul ca niciodata nu am mai avut pielea atat de fina dupa baie,ca dupa Fizzbanger si pentru asta are o mare bulina rosie din partea mea:).

Singurul meu of a fost faptul ca nu am putut salva jumatate din el pentru un viitor rasfat,s-a dizolvat extrem de repede,iar dupa ce il pui in apa devine foarte sfaramicios,asa ca trebuie sa il lasi pana se dizolva complet.

Am stat in cada pana s-a racit de tot apa,m-am bucurat de hidratarea si de parfumul oferit de Fizzbanger si am ascultat muzica jazz.Dupa ce am iesit din apa,m-am delectat cu uleiul solid de masaj Tuca Tuca,insa despre el va voi vorbi intr-o postare viitoare.

Pret:23.80 lei
Daca doriti,il puteti achizitiona de aici.

Voi ati mai folosit produse Lush?Ce parere aveti despre ele?

You Might Also Like

2 comments:

  1. sunt superbe ...am avut si eu unul cu petale de trandafiri...singura obiectiune , pretul...studiez problema sa confectionez eu :)

    ReplyDelete
  2. nu am folosit dar stiu ca miros super

    ReplyDelete