bio,

Review: Colectia de Geluri de dus crema Elmiplant

13:54 Cupcake Splendens 3 Comments

Buna!
Sunt sigura ca va aduceti aminte de concursul in colaborare cu Elmiplant,iar 4 fete norocoase au avut sansa de a testa noile geluri crema de dus.Hai sa vedem parerile lor:



Puflea Emilia a castigat  Gel dus Crema cu Miere & Lapte de Bumbac





"Se zice că dacă îţi pui o dorinţă în care crezi cu adevărat ţi se îndeplineşte. : ) True!

Am câştigat o cremă nutritivă care catifelează şi hrăneşte pielea uscată din avocado & unt de shea, şi un gel de duş cremă nutritiv din miere & lapte de bumbac.

Sunt tare mulţumită de produsele Elmiplant. Îţi lasă o piele delicată şi un miros tare plăcut. Sincer, merită să ne răsfăţăm de fiecare dată când avem ocazia cu produse de calitate, Elmiplant fiind unu dintre aceste produse."



Mihaela Druga a primit Gel dus Crema cu Migdale & Unt de Avocado

"Despre crema de mana pot zice ca dintre toate cremele de maini pe care le-am incercat,aceasta este de departe cea care intra cel mai repede in piele.Nu iti lasa mana unsuroasa de zici ca ai bagat mana in borcanul cu untura:)Miroase foarte bine si aroma rezista toata ziua,chiar daca te mai si speli pe maini..Overall,e foarte buna si as recomanda-o tuturor.
Gelul de dus are o consistenta cremoasa si miroase la fel de bine.La fel ca la crema,mirosul nu dispare atat de repede.E hidratant si lasa pielea fina,ca la un bebe(bine,poate exagerez :) ).In concluzie,5 ***** si il recomand cu caldura tuturor doamnelor si domnisoarelor care doresc sa incerce aceste produse de la Elmiplant."


Marina Marinescu a primit Gel dus Crema cu Lamaie Verde & Nectar de Gutuie


"M-am indragostit de crema de maini din prima in clipa pe care am vazut-o.Are un parfum foarte puternic si e foarte cremoasa,aproape ca si untul.Intra foarte usor in piele si nu lasa pielea unsuroasa.
Gelul de dus crema miroase superb,foarte fresh ,de aceea il pot folosi si barbatii.Sotul meu il foloseste si el si e foarte incantat! 
Gelul de dus hidrateaza foarte bine pielea,iar fiecare baie e o adevarata rasfatare.
Recomand produsele Elmiplant cu  caldura! "



Tonca Emanuela a primit Gel dus Crema cu Bambus&Proteine din orez 


"   Am testat produsele si imi plac foarte mult.
   In acest timp cat le-am testat am reusit sa imi dau seama cat sunt de bune.
   Deci, despre gelul de dus crema pot sa spun ca miroase divin, mie una nu imi place ca mirosul gelurilor de dus sa fie unul floral sau foarte dulce si prefer gelurile cu un miros mai aparte, ca acesta care contine bambus si proteine de orez. Fiind un gel de dus crema si hidratant mi se pare ca face fata destul de bine pielii uscate, dar nu inlocuieste lotiunea de corp. Imi place faptul ca nu contine parabeni sau coloranti.De asemenea imi place ca are un gramaj mare, 400 ml.Mie mi-ar place ca mirosul sa persiste mai mult, insa e doar opinia mea.Daca ar trebui sa ii dau o nota finala ar fi 9,5/10.
    Crema de maini este un produs pe care oricine cred ca ar trebui sa il aiba in geanta. Despre crema de maini nutritiva pot sa spun ca imi place deoarece imi hidrateaza mainile , facandu-le mai catifelate si chiar recomand aceasta crema. Are un miros destul de puternic si care persista, dar pe mine personal nu ma deranjeaza acest lucru deoarece imi place mirosul ei, insa unele persoane ar putea fi deranjate de acest aspect. O nota finala ar fi 10/10 fiindca eu nu i-am gasit nici un punct slab.

Iti multumesc pentru ca am avut ocazia sa testez aceste produse minunate."



Concluzia: avem 4 persoane fericite si multumite! :)

You Might Also Like

3 comments:

  1. FELICIATARI TUTUROR SA FOLOSEASCA CU MULTA PLACERE PRODUSELE( NOROCOASELOR) .

    ReplyDelete
  2. Felicitari!
    Sa le fie de folos!

    Gel de dus cu bambus si proteine din orez...Suna foarte bine!

    Te pup!

    ReplyDelete