lush,

Review:Lush - Sapun Lust

09:19 Cupcake Splendens 11 Comments



Despre produs: 
Descriere:
Lust - un sapun vegan de culoarea coralului, cu parfum afrodisiac ce-ti va hidrata si inmiresma pielea pe durata intregii zile. Cea mai bine vanduta aroma Lush este acum si sub forma de sapun pentru a intregi colectia.
Ingrediente:
Apa,Propilen glicol,Baza sapunurilor fara ulei de palmier: ulei de rapita, ulei de floarea soarelui, ulei de nuca de cocos,Nuca de cocos - Ulei,Stearat de sodiu,Sodium Lauryl ,SulfatParfum,GlicerinaIasomie - EsentaYlang - Ylang - Esenta de ylang - ylang,Trandafiri - EsentaVanilie - EsentaSantal - UleiSodiu - Clorura,EDTA,Tetrasodiu, Editronate,Sodiu - Hidroxid,Geraniol,Citronellol,Farnesol,Linalool,Dioxid de titan,Colorant 77499,Colorant 45410"


                                          Parerea mea



In primul rand,trebuie sa spun ca am un mare respect pentru firma Lush pentru modul in care trimit produsele,le ambaleaza in hartie reciclabila si pun mare accent pe tot ce este natural.
Am primit sapunul Lust in urma cu o saptamana.Cantarea aproximativ 120-130g,asa ca l-am taiat in jumatate cu gandul de a nu se consuma prea repede,dar spre surprindere mea,chiar nu se consuma repede deloc!



De o saptamana il folosesc zilnic impreuna cu prietenul meu,pe post de sapun pentru dus,dar si de maini si cred ca s-a consumat numai 10% dintr-o jumatate de bucata.
Sapunul Lust are o aroma deosebita, esentele de ylang ylang si de santal fiind mai predominante fata de cele de trandafir si nuca de cocos.Astfel,cred ca e un excelent sapun unisex,nu e nici prea dulce,nici prea fresh.
Imi place faptul ca sapunul Lust  face multe sapunele iar dupa spalare,pielea este puternic parfumata,iar parfumul poate rezista si 2-3 ore pe piele.Dupa spalare,pielea ramane catifelata si hidratata datorita continutului mare de uleiuri naturale.
La inceput,mi s-a parut putin scump acest produs,insa dupa ce am avut ocazia sa il testez mi-am dat seama ca pretul este justificat prin calitate.

Daca va intereseaza,il puteti achizitiona aici.

Voi ce parere aveti de sapunul Lust?Ati mai incercat produse Lush?


You Might Also Like

11 comments:

  1. uite, asta iar e o firma de la care mi-am propus neaparat sa incerc ceva si ba uit, ba n-am bani si pentru ele, ba nu mai stiu ce! off! e tare grea viata de fata!
    sapunelul arata foarte dragut :)

    ReplyDelete
  2. @Alina-e si foarte bun!merita incercat;)

    ReplyDelete
  3. imi plac tare mult...un pic cam scumpute...dar , merge !!!

    ReplyDelete
  4. Eu am o parere f buna despre produsele Lush,mi-am comandat cand a fost reducere de 50% la produsele de Craciun,altfel sunt cam scumpe.Mi-am luat multe chestii si-mi plac ff mult toate!

    ReplyDelete
  5. @Coco-avand in vedere ca sunt naturale,chiar nu sunt scumpe!:)

    ReplyDelete
  6. In cateva zile o sa primesc si eu niste produse Lush, abia astept sa le incerc!8->

    ReplyDelete
  7. @It's Friday Somewhere- eu le ador!!:)

    ReplyDelete
  8. Mi-am luat un pachet cadou care are: gel de dus Glogg 100ml,gel dus Snow Fairy la fel,sapun northern lights 100g,sapun angels delight 100g,sapun snowkake,un exfoliant de buze,balsam de buze celebrate,un unt de corp,un exfoliant de corp igloo,jeleu jilted elf,pastile pt albirea dintilor si inca un sapun natural .Pachetul se numea Northern lights si cuprindea 12 produse.Sunt super,nu le-am inceput pe toate.

    ReplyDelete
  9. Si eu am folosit (si am sa mai folosesc ca nu s-au terminat inca) produse de la Lush. Imi palce partea cu ecologia si pe accentul pus pe incredientele naturale, insa nu pot sa spun ca am fost la fel de incantata de produsele lor.

    Chiar astazi am dorit sa scriu pe blog un articol despre un sapun incercat (aroma "the Fairy Godmother"), dar am uitat sa incarc pozele asa ca am sa il public in weekend sa vezi si parerea mea: ca aroma si textura imi place si mie, dar ca hidratare si rezistenta parfumului eu zic ca lasa de dorit avand in vedere pretul ridicat pe care il are.

    ReplyDelete
  10. să vedem... :D

    vă povestesc cum am ajuns eu să fac cunoştinţă cu produsele LUSH :X.
    Vara trecută am petrecut 2 luni minunate alături de sora mea mai mică în Londra. ÃŽn data de 20 septembrie sora mea, se pregătea să plece la facultate, pentru prima dată. Åži cum eu sunt mai sensibilă de felu meu, în ziua respectivă nu mă mai puteam opri din plâns, aÅŸa că, după ce am condus-o pe Alex (aÅŸa o cheamă), la autobus ÅŸi a plecat, eu m-am întors în staÅ£ia de autobus Brent Cross, de unde plănuiam să ajung până-n Camden Town. Brent Cross-ul este pe lângă capăt de linie ÅŸi un shopping center.  AÅŸa că am decis să mă plimb prin mall-ul respectiv, în căutarea fericirii. Leacul fericirii femeilor constă în cumpărături. Am intrat într-un magazin în care erau tot felu de produse colorate (Lush :-p ). Mirosul produselor m-au vrăjit încă de la intrare. Neavând mulÅ£i bănuÅ£i la mine, în ziua respectivă, am decis să plec doar cu câteva produse pe care nu vroiam să le mai las acolo. Mi-am cumpărat un săpun “The Godmother “ ( Săpun ce-mi aduce aminte de copilărie. Are un miros ce se împrăştie nu numa pe toată suprafaÅ£a pe care o speli ci ÅŸi-n spaÅ£iul unde-l pui. ) ÅŸi un săpun ”Vegan Ice Blue” ( Acest produs îl recomand oamenilor stresaÅ£i. Este produsul meu preferat ).

    După ce-am accesat site-ul din uk ( https://www.lush.co.uk/category/141 ) si site-ul din ro ( http://www.lush.ro/ro/Sapunuri-naturale--c132--f2.html ), am rămas un pic dezamăgită să observ că-n ţară la noi produsele sunt mult mai scumpe decăt în Londra ( şi sunt sigură că-s mult mai bune-n uk decât în ro. )

    ReplyDelete