review

Review: 17 All about nude summer palette 2011

07:11 Cupcake Splendens 3 Comments

Chiar daca a trecut de mult vara,eu am ramas indragostita de aceasta mica paletuta,e foarte practica si usor de transportat.Aceasta paleta este produsa de firma Boots.




Fardurile de ochi:

Culorile sunt foarte pigmentate si sidefate,nu sunt prafoase deloc,au o consistenta foarte placuta si stau la locul lor,ore in sir chiar si fara primer.

Blush+Lip gloss


Eu personal nu am nevoie de blush,asa ca folosesc blushul pe post de ruj pentru ca are o consistenta foarte cremoasa.Rujul il iubesc,insa se duce f repede de pe buze,iar daca il port iarna cand ies afara,dupa 5-10 min simt ca imi usca buzele.


Ador faptul ca are o mini-oglinda si ambalajul e rezistent(deja am scapat paleta de vreo 2 ori pe jos si nu are nimic!).


Nota:  7.5/10
Voi ce parere aveti?Care este paleta voastra preferata de farduri?



You Might Also Like

3 comments:

  1. Uhhh ce bine arata fardul roz :X e superb :) Cat a costat paletuta? Nu cred ca am o paleta preferata daca stau sa ma gandesc bine :) Ai incercat sa aplici rujul peste un strugurel? Mie mi se usuca foarte repede buzele si nu pot sa folosesc ruj daca nu ma dau cu strugurel inainte.

    ReplyDelete
  2. @MissRux-paletuta am castigat-o la un concurs,insa din cate am inteles costa numai 2-4 lire! da,am aplicat-o si peste un balsam de buze,dar degeaba..

    ReplyDelete
  3. incearca sa-ti dai cu putin fond de ten inainte, se zice ca fixeaza rujurile ca un primer :) si La multi ani! :*

    ReplyDelete