make-up

Make-up

19:31 Cupcake Splendens 8 Comments

Nu stiu ce e cu mine,dar nu am chef de absolut nimic, imi ard obrajii si lenevesc continuu,nu stiu daca e o viitoare raceala sau doar leneveala excesiva.Am vrut sa fac astazi multe machiaje si reviewuri,dar nu am mai facut nimic,de aceea va voi arata machiajul realizat acum 2 zile:




Am folosit primerul Gosh,2 truse de la Vera Valenti,tusul Maybeline Stileto si mascara de la Rimel.

Voi incheia aceasta postare cu o piesa care imi descrie cel mai bine starea de spirit in acest moment:

You Might Also Like

8 comments:

  1. Sa speram ca e doar leneveala, pentru ca si eu ieri m-am simtit asa, iar azi pe cand m-am trezit deja tuseam si etc. Fa o baie fierbinte, bea un ceai si pune-te in pat. As face si eu o baie, dar in camin nu am decat dus :))

    ReplyDelete
  2. eu deja am racit, sper sa nu patesti la fel :-s...imi plac foarte mult culorile cu care te-ai fardat..

    Ps: imi plac ochii tai :D

    ReplyDelete
  3. Imi plac ochii tai si culorile folosite :X

    ReplyDelete
  4. Ce bine arata!!! :X Si ce ochi frumosi ai!!! :*

    ReplyDelete
  5. Ai niste ochi superbi, sunt sigura ca nu e prima data cand auzi lucrul asta :)) Foarte frumos machiajul, imi plac extraordinar de mult culorile alese.

    ReplyDelete
  6. Stii ca te iubesc si ca esti frumoasa foc, insa mi-ar placea daca ai lucra un pic la sprancene.
    :*:*

    ReplyDelete
  7. Eu cred ca sprancenele tale sunt foarte ok si nu trebuie neaparat pensate sau umplute decat daca asta ito doresti tu si crezi ca te va face sa te simti mai bine in pielea ta.Altfel,stick to this pentru ca este in regula.Sprancenele naturale,un pic mai grosute sunt minunate!
    Mie imi plac cele mai subtiri dar asta este alegerea personala,cu toate acestea incurajez pe cele care au altfel de sprancene sa le lase asa pentru ca nu trebuie sa fim toate lucrate si la acest aspect!

    Nu vreau sa deranjez cu acest comentariu dar mi-am spus parerea caci deseori cand se prezinta o fata cu sprancene naturale ori mai groase, ori rebele,reactia majoritara este ca trebuie aranjate dar nu este asa.Fiecare are dreptul sa le aiba cum doreste!

    ReplyDelete
  8. Ai niste ochi tare frumosi :*vreau sa pot si eu sa fac un machiaj ca asta dar nu am timp deloc lately:(

    ReplyDelete